dimarts, 21 de gener del 2014

El Preu d'un crack i altres embolics

Al capítol 4321 d'"Embolics a la casa bluagrana"... ahir es presenta la proposat de remodelació de l'Estadi del Camp Nou que s'ha de dur a referèndum el dia del Barça-Betis, el 5 o el 6 d'abril. Una remodelació de l'actual Camp Nou que en global costarà 600 M € i que es finançarà a través de posar un cognom comercial darrere del Camp Nou, a part de demanar un crèdit sindicat. De moment el soci queda verge de pagar derrames.
La decisió és prou important com per centrar tota l'atenció. Però ai les. El mateix dilluns, el diari El Mundo destapa una informació d'Eduardo Inda, tòtem del periodisme seriós, ex director del Marca, que va afirmar que Messi se l'havia de parar "por lo civil o por lo criminal", on destapa els documents sobre el contracte de Neymar. La informació diu que el cost total del TRASPÀS és de 95 M € i no els 57 que diu la Junta de Sandro Rosell.
Mirant detenidament la informació del Mundo i el que diu el Barça, tots dos menteixen. El traspàs de Neymar no ha costat 95 M €, ja que molts dels conceptes que es sumen corresponen al salari del jugador. Però el club també menteix, ja que conceptes corresponents a variables de salari són tant palmaris que els complirà que el cost del fitxatge s'incrementarà.
De totes maneres, ja hi tornem a ser. Parlar de pilotes no gràcies. Parlar de claers, d'Estadis i jutjats si. No n'aprenem.
Sandro Rosell va ser taxatiu en el tema Neymar. Va costar 57 M € i va demanar al jutge que el citi per declarar tot el que ell vulgui sobre el tema del contracte del brasiler. I punt. I punt literalment. A la segona qüestió sobre el cas, la Junta va decidir callar amb un escuet "següent pregunta". dos mots junts, que significa una desbarrada de Rosell i companyia, un atac al periodisme que pregunta per informar-se, i un descrèdit al soci que comença a estar fins als nassos que es parli menys de perquè Neymar no marca a porteria o que va passar diumenge al camp del Llevant que de coses que no entén. I tenim el periodisme esportiu emprenyat perquè li van cohertar la seva llibertat d'informació.
I mentrestant a la caverna mediàtica madridista, tothom a riure, però ni Inda ni ningú encara ha investigat el contracte de Gareth Bale pel Madrid. Bale, l'home dels 100 M €. No deu interessar-los. Embolica que fa fort

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada