dijous, 30 de gener del 2014

Diluvi de semifinals

El Barça - Llevant de Copa no passarà a la història. Almenys futbolísticament parlant: 5-1 i a semifinals, sense més problema, que, de nou, el conjunt granota es va avançar al marcdor, destapant les vergonyes del Barça en la defensa dels córners. Sergi Roberto en una desafortunada acció es va ficar la pilota a la seva pròpia meta.
A partir d'aquell moment l'esbravat conjunt granota es va diluir, i amb l'inestimable ajuda del seu porter, Javi Jiménez, nefast ahir, el Barça va fer una maneta per complir el tràmit acabat en l'1-4 de l'anada. Adriano, Puyol (en el que pot ser l'últim gol com a futbolista blaugrana), Alexis per partida doble i Cesc van ser els botxins dels valencians.
La història del futbol no dirà res del partit d'ahir. La història de la meteorologia, potser si. 25551 valents van presenciar des de la graderia del Camp Nou, com un diluvi inundava la gespa, feia circular la pilota, fins i tot amb certa lentitud, i deixava xops i humits als futbolistes, podent despertar passions ocultes dels espectadors televisius quan hi havien imatges a càmera lenta.
El xàfec d'ahir a l'Estadi és d'aquells que fan història. Amb concert de llamps i trons inclosos. La gespa va aguantar força bé i va drenar amb bastant eficiència. Enhorabona, perquè no fa massa anys enrere, el que va caure ahir a l'Estadi, hauria convertit la gespa del Camp Nou, a candidata a piscina dels passats Mundials de natació de Barcelona.
Ahir al Camp Nou, diluvi de gols. Barça 5 - Llevant 1. I cap a semis on s'enfrontarà a la R. Societat, que es pot haver classificat per incompareixença del rival, el Ràcing de Santander, si els cantàbres compleixen l'amenaça de no jugar si el Consell d'Administració no marxa.
El que el futbol dóna que no ho tregui la pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada