diumenge, 5 de gener del 2014

Reis

El primer cap de setmana del 2014 ha estat marcat per l’arribada dels Reis Mags d’Orient que van repartir regals a totes les cases. Anit va ser tarda de cavalcades. Al món de l’esport també han passat els nostres reis particulars.
Alexis i Pedro, els reis renascuts. Van ser els grans protagonistes de l’estrena del Barça 2014 a la Lliga. Amb un hat trick del xilè i un gol del canari un excel.lent Barça va derrotar a un tou Elx. Va tornar a la porteria Víctor Valdés, que no va tenir feina. Messi, tot i la mirada assassina que deia Tata Martino que tenia i les ganes, no va ser ni convocat i haurà d’esperar dimecres amb el Getafe a Copa o dissabte amb l’Atlètic de Madrid a la Lliga per tornar a jugar. L’Espanyol va perdre 1-0 al camp d’Osasuna amb un gol en pròpia porta. Javier Aguirre, el tècnic perico va ser expulsat. No us perdeu la roda de premsa on es justifica per l’expulsió entre Sálvames i rimes mamelludes. Un catxondo el mexicà.
Diumenge al matí ens llevàvem amb la luctuosa notícia de la mort per infart d’Eusebio Da Silva, la perla negra del Benfica, mite del conjunt lisboeta i un dels reis del futbol dels anys 60.
Menys catxondo va ser Xavi Pascual, el Rei breu. Després de perdre amb el Baskonia, l’entrenador del Barça de bàsquet es va ventilar la roda de premsa en 50 segons. La Penya, en derrotar el Múrcia, va tornar a salvar els mobles dels equips catalans ACB, ja que el Manresa va perdre amb l’Unicaja.
I el castellonenc Joan Barreda en motos i el portuguès Carlos Sousa són els primers reis del Dakar 2014 després de la primera etapa disputada a Rosario la terra del Tata i Messi. Els reis del cap de setmana esportiu també donant màgia a la tarda-nit més màgica de l’any.
Bona Diada de Reis. I que el tortell el pagui un altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada