dilluns, 13 de gener del 2014

Maneres de patir


La tensió, els nervis i l’anaconda perquè arribés l’hora de l’Atlètic de Madrid – Barça va ser comparable al de qualsevol dels Clàssics amb el R. Madrid. No n’hi havia per menys. Un liderat estava en joc, i de pas, qui s’eduïa el simbòlic títol de campió d’hivern.
Com diu l’himne de l’Atlètic es va patir i molt. Per ambdós cantons. El partit no passarà a la història ni pel resultat ni pel joc, però si perquè va ser un partit elèctric on vam veure un enorme Víctor Valdés aturant totes les pilotes colchoneres, uns centrals impecables; tant Piqué com Mascherano (el Jefecito ha tornat) i un Messi, que des de la banqueta, rellevant a un Iniesta lesionat a la mitja part va intentar perforar la porta madrilenya. Al final 0-0, el segon en tota la història de la Lliga i amb la sensació que el Barça ha recuperat feeling i l’Atlètic ja no és tant pupes. I que l’himne de l’Atlètic tornarà a dir que a part de dir “Qué manera de sufrir” dirà també “Qué manera de ganar”
Quina manera de patir al Calderón i a Cornellà, on l’Espanyol va perdre amb un Madrid que retalla diferències amb Barça i Atlètic
Maneres de patir a l’ACB on la Penya es jugava amb el Bilbao bona part de les aspiracions d’anar a la Copa del Rei de Màlaga. Triomf verdinegre i la Penya continua dins les places de Copa. Triomf del Barça fàcil contra el Múrcia, i el Manresa va fer saltar la banca en guanyar a casa del Gran Canària
On es pateix cada gener és al Dakar. Un Dakar que ja s’ha tenyit de dol per la mort del motard belga Éric Palante, i que després de la jornada de descans de dissabte i l’etapa d’ahir dominen els catalans. Marc Coma en motos i Nani Roma en cotxes
On van deixar per un moment el patiment per gaudir van ser els pilots del mundial de Motos que van participar ahir al Palau Sant Jordi al Dirt Track, una prova d’enduro organitzada pel campió de Moto GP Marc Márquez per agrair al públic el suport durant tot l’any. La victòria va ser pel número 1 de l’especialitat, el nord-americà Brad Baker, que es va beneficiar per la caiguda de Márquez a la Superfinalíssima.
I si Barça i Atlètic es jugaven el liderat de la Lliga de futbol, Barça i Liceo de la Corunya, els dos líders de l’OK Lliga disputaven un duel que va certificar que aquest any els blaugranes no patiran per endur-se el títol. Triomf per 4-2 i a 11 punts dels gallecs.
I ja ha començat a Dinamarca l’Europeu masculí d’handbol amb el debut amb victòria de la selecció espanyola contra Hongria.
Maneres de patir i gaudir de l’esport en aquest cap de setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada