dimarts, 14 de gener del 2014

Homenatge a les mares

Aquesta nit, a les 19:30 (des de les 19:00 a Rac1) Alfonso Tena, conegut com Capitán Furia), segon entrenador de l'Espanyol, s'asseurà per segon cop al primer seient de la banqueta de Cornellà, en el partit de tornada de vuitens de Copa amb l'Alcorcón. I ho farà dos cops més. La raó? Doncs el fet que Javier Aguirre s'enrecordés de la mare de l'àrbitre de l'Osasuna - Espanyol de fa 10 dies.
Què injusta ha estat la història amb les mares. La gent sempre recordant-lis que van inventar l'ofici més antic del món. Un ofici que ha donat gran satisfacció als homes i que ens fa evident que els nens no venen de París.
Les mares, sempre maltractades, dones, treballadores i cuidadores de nens i no tant nens.
Aguirre va estar simpàtic a la roda de premsa alhora de justificar el seu menyspreu arbitral, però no li va servir de res. Defecar-se amb el col.lectiu arbitral amb l'escut maternal és lleig per molt que ho diguis com aquell que diu Bon dia.
Ni mare, ni pare, ni esperit sant. Insultar a l'àrbitre és motiu de sanció i més si com el tècnic perico tens currículum. Hauríem de mirar també quants partits et cauen quan fas de Pepe i vas a destrossar genolls amb destral. Rarament serien quatre. I deu fer més mal físic un genoll o un turmell a Can Pistraus que el dolor emocional que algú et digui "Fill de Puta". Només espero que la sanció a Aguirre sigui exemplificant i que el món futbol s'ho pensi dos cops abans de pensar en la mare del col.legiat. Perquè mare no hi ha més que una. Fins i tot en el col.lectiu arbitral.

PostData: Laia Sanz va fer història en el Rally Dakar en acabar setena en l'etapa ja a terres xilenes en busca de la meta final, a Valparaiso. És la millor classificació d'una dona a la història de tota la prova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada