dimarts, 28 de gener del 2014

Un dia molt estrany

Si ja el dia a dia del FC Barcelona sobrepassa qualsevol llindar de la normalitat en qualsevol altre club, el què va passar ahir ja va ser surrealista. Surrealista i molt llarg. Avui, al capítol 4572 d'"Embolics a la casa blaugrana" Bartomeu, Cases i Mario Conde.
Al matí ens llevavem amb la decisió de Jordi Cases, el soci que es va querellar amb Sandro Rosell, pel famós fitxatge de Neymar i quan va costar, de retirar aquesta querella. En teoria, el club podria respirar tranquil. Però no, perquè qui vol seguir investigant és la fiscalia.
Al mateix matí, Josep Maria Bartomeu, flamant president del club, fa el que mai havia fet Sandro Rosell, als 4 anys a Can Barça, concedir una entrevista a una ràdio. Bartomeu ho va fer a Rac1, a Can Basté i va demostrar que és molt millor comunicador que Rosell. I és que el problema de Sandro no va ser les decisions, sinó la manera de comunicar-les. Podrien ser bones, però la manera de dir-les les desacreditava.
Bartomeu va tornar a defensar els 57 M € de Neymar i que denunciaria no només qui va fltrar el contracte de Neymar (El Mundo) sinó també el filtrador que va deixar la gran bomba al diari. Va exculpar a Cases de la denúncia, dient que ell també ho faria, en la seva condició de soci, si no li agradés el que fa la Junta.
A la tarda, Jordi Cases, en una improvisada roda de premsa, anuncia que manté la querella fins que el Barça no li anuncii per escrit que no empendrà accions legals contra ell.
Paral·lelaemt, l'empresa MCM, propietat d'Antonio García Valdecasas, que no és soci del Barça però que vol avalar als si que ho són, diu que està disposat a tirar endavant la querella si no ho fa Cases. L'advocat de MCM és Mario Conde. Si, aquell, que el van enviar a la presó el 1995 pel Cas Banesto de frau i malversació de fons i que en un país normal, encara hauria d'estar a la presó. Doncs, Conde, va estudiar dret a la presó i és l'advocat d'aquesta empresa, MCM Group, que ja té un litigi pendent amb el Barça pels plafons publicitaris que estan instal·lats a la nova Masia de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.
Preguntat ahir a Mario Conde, al Primer Toc de Rac1, sobre tot l'afer i la querella, no va dir res. I si ho va dir ningú ho va entendre. Això si, que ell és fan de Kokcis.
Sigui com sigui, la novel·la no s'ha acabat. El dia d'ahir va ser molt llarg, i l'afer Neymar, Rosell, Cases o cm li volgueu dir té capítols i capítols per escriure's. El merder és descomunal i poca gent és capaç de treure'n l'entrellat. L'entrellat a la pregunta "Què va passar des de dilluns passat a ahir, perquè Rosell digués que volia que el jutge el cités a declarar pel cas Neymar, a dimitir divendres i al merder d'ahir amb Mario Conde de protagonista sorprenent". I una altra pregunta "Se sabrà tot?" Espero que si

PostData: Ja tenim configurat el quadre final de la Copa del Rei de Màlaga 2014 de bàsquet dels 6 al 9 de febrer: Barça - Tenerife, Madrid - Gran Canària, València - Baskonia i Unicaja - CAI: Catalans i merengues no es trobarien fins al final

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada