dijous, 16 de gener del 2014

La foscor d'un tràmit

Car. Molt car ha sortit aquest tràmit contra el Getafe previ als quarts de final de Copa amb el Llevant. El Barça va guanyar 0-2 gràcies a un Messi que ha recuperat les millors sensacions. El segon gol és la mostra més clara que el Messi explosiu, resolutiu i genial ha tornat. Però aquesta no és la notícia important.
Neymar es va lesionar al turmell en una esgarrifosa imatge on la cama li queda plegada. Té un esquinç. Esperem que sigui el menys greu possible, perquè el Barça necessita el millor Neymar.
La lesió de Neymar va provocar la imatge curiosa i lamentable en l'anomenada millor lliga del món. Els metges del Barça alhora de fer una ecografia a Neymar, en endollar la màquina van fer saltar els ploms al camp del Getafe que va quedar a les fosques.
La lesió de Neymar, el partidàs del renascut Leo i el partit 700 de Xavi amb la samarreta del Barça: els ítems d'un tràmit innecessari i sense llum. Literalment.
PostData 3/3 en victòries del Barça de bàsquet al Top16 de l'Eurolliga en derrotar l'Olympiakos al Pavelló de la Pau i l'Amistat (si aquest es diu així no em vull ni imaginar com són els altres amb el curriculum de burrades que s'han fet allà). Aquest equip és una muntanya russa. Et fa un partidàs i l'endemà perd amb qualsevol mare. Olympiakos amb 2 KOs es complica la vida. Per cert us imagineu un Olympiakos - Madrid a quarts?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada