dijous, 28 de novembre del 2013

El Dr. T i el futbol

Carta oberta al Tata Martino

Admirat Tata

Si, admirat. Només pel fet d'acceptar el marrón que va suposar rellevar a Tito Vilanova i heretar un equipàs.
Vas començar molt bé amb un 7-0 al Llevant. Ningú no va dir res, perquè vas guanyar. Però alguna cosa vas canviar.
Per, ò poc a poc el teu estil ha convertit el Barça en un equip que aburreix, monòton, i el que és pitjor, previsible.
Admirat Tata, fins ara guanyaves i així avalaves el teu joc per moltes crítiques que rebessis. La derrota a Amsterdam ha esgotat la paciència al soci.
Ja ens coneixeràs bé, i de fet crec que ja saps prou bé com les gastem a Can Barça. Estem tant poc acostumats històricament a tocar copes, que quan en tenim, a part de més les volem amb estil. El soci no és resultadista. Després del caviar de Guardiola ja no vol sardina.
Amic Tata. Em recordes molt a Bobby Robson quan va arribar al Barcelona rellevant a Johan Cruyff al Dream Team. Ara a toro passat, el venerem, però a la seva època al soci no el va convèncer el seu joc, lluny del futbol de Cruyff. Es guanyava però no es convencia. Com tu.
Admirat Tata. Espero que admetis que ha canviat el futbol al Barça. Serà un primer pas. I espero una revolució al joc per tornar a la imprevisibilitat, a la sorpresa i al bon futbol. No et critiquem que hagis canviat l'estil. Et critiquem que no juguem bé.
Amb l'esperança de deixar de pensar en Pep i somiar amb l'era Tata et desitjo sort. Molta sort

Firmat

Un culé exigent

PostData: Novetats als equips catalans a la Segona divisió de futbhol. A Sabadell ha plegat el director esportiu Xavi Roca per desavinències amb la directiva i el president i màxim accionista Keisuke Sakamoto. És el pas previ a la destitució de Javi Salamero, l'entrenador, efectiva tot seguit, després d'un mal inici de temporada. A Girona han presentat a Oriol Alsina com a director esportiu. Alsina compaginarà la tasca al Girona amb la d'entrenador i director esportiu al Llagostera fins a final de temporada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada