dimecres, 27 de novembre del 2013

El talp del Pep

Inmersos en la depressió col.lectiva culé pel mal joc del Barça, molts de nosaltres, tribuneros amics menús tots, suspirem un nom: Pep Guardiola. I després una frase: "amb ell seria diferent"
Ens agradi o no el Pep esta a Munich, fent el mateix que al Barça: història. Ha implantat el model d'excel.lència que va fer gran al conjunt blaugrana. Ha fet el més difícil: fer perfecte a un equip excel.lent com l'actual campió de la Bundeslliga, de la Copa alemanya i de la Copa d'Europa. Segueix sent referència al Planeta futbol. Imbatut a la Lliga i a Europa, i golejant i fent-t'ho bonic.
Els detractors de Guardiola auguraven fracàs. Com es van equivocar. El Bayern és futbol pels 4 cantons, el que li agrada al Pep: des del director tècnic Mattias Sammer fins a la presidència amb Uli Hoeness, Rummenigge i Beckembauer, grans llegendes de l'equip bavarès.
Allà només es parla de futbol i si hi ha merder és estrictament del que passa a la gespa, el que controla el tècnic català.
Perquè tot i que va fer posar vallat al camp d'entrenament del Bayern, perquè ningú veiés res, ens arriben a Catalunya alguns merders que Pep taxativament talla o vol tallar d'arrel.
Fa poc va arreglar el tema de qui havia de llençar les faltes. da el problema és més espinós: hi ha un talp al vestidor que filtra les alineacions i sistemes a la premsa.
El Pep ho va dir clar: si enxampa el talp li tallarà el cap i el fotrà a fora. Sigui qui sigui. A Can Barça saben com les gasta. Ellos es va carregar vaques sagrades com Ronaldinho, Deco, Eto'o i Ibrahimovic. Al vaixell del Pep no hi entren ni brivalls ni polissons.
No tingueu dubte que si s'enxampa el talp ja no tornarà a compartir vestuari amb Pep Guardiola.
Futbol, futbol i futbol. El Pep és feliç a Baviera, entre frankfurts i grans gerres de birra. Sort Pep.

PostChampions: Precisament a Moscou el Bayern va guanyar al CSKA a la cinquena jornada de la Champions. Al Bernabeu, el Madrid va derrotar al Galatasaray turc mentre l'afició demanava la Pilota d'Or per a Cristiano Ronaldo amb una careta posada en una lamentable imatge. A Donetz, Ucraïna, la R. Societat va dir adeu a la Champions en perdre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada