dijous, 7 de novembre del 2013

Nescafè Clàssic Descafeïnat

Tranquils. No penso parlar de les virtuts del cafè d'aquesta marca. Però si que vull parlar de clàssics del futbol europeu que, per múltiples raons, s'han descafeïnat, han perdut gràcia.
Avui es jugarà l'enèssim Barça - Milan. Un més, que s'ha repetit fins a la sacietat els últims anys.
S'ha de dir però que l'últim clàssic entre catalans i llombards porta grans records a la culerada. Va ser el de l'última remuntada, l'última gran Nit Màgica a l'Estadi, el 4-0 als vuitens de final de la Champions passada.
Ara Milan i Barça no passen pels millors moments. El gran Milan de les 7 Copes d'Europa ara és una ombra dels Milan dels Sacchi, Capello, Ancelotti i del Trio d'holandesos, Gullit - Van Basten i Rijkaard. A San Siro tenen un merder institucional de por.
Barbara Berlusconi, filla del Capo di Tutto Silvio, i una de les propietàries del Milan, més famosa per allitar-se amb mitja plantilla rossonera que una altra cosa (de tal palo tal astilla que diuen els castellans) es vol carregar tot: des de la presidència de Adriano Galliani, (per col.locar ni més ni menys que Paolo Maldini) fins a l'entrenador.
Un entrenador que està a la corda fluixa i no cal ni amos ni subordinats perquè salti pels aires. Només falta que el Barça guanyi i que el pròxim rival del Milan a la Lliga, l'Hellas Verona, sumi. Massimiliano Alegri està amb el cap de cavall al llit.
A Can Barça, les urgències no són institucionals. L'equip guanya, però no convenç. Massa acostumats al caviar Guardiola la culerada no accepta l'estil Tata del futbol directe i de timbals. Dani Alves va obrir ahir la caixa dels trons dient que el joc del Barça s'ha tornat monòton. Sort que guanyen perquè si no ja em veig tornant a l'època de Joan Gaspart (Déu, Ramallets i Gamper no ho vulguin). I a més Messi no està bé. Ramesa triple de Dodotis a la porta principal de tribuna del Camp Nou, fins que l'argentí marqui. Fixeu-vos si hi ha dependència de Leo que poc ens importa que Alexis i Neymar facin la seva feina.
En fí que el culé mai el canviarem. Som com el futbol: així.
I així a les 20:45, des de les 19:00 a Rac1 Barça - Milan. Avui al Camp Nou, amb la salsitxa, de regal un cafè Clàssic Descafeïnat.

PostChampions: La prèvia del matx d'avui es va jugar en versió juvenil al Miniestadi. En una nova jornada de la Youth League, la Champions Juvenil, el Barça va empatar amb el Milan i ja està a vuitens de la competició. En jornada Champions, el Madrid va fer taules al camp de la Juventus i la R. Societat també va empatar amb el Manchester United i encara té remotíssimes opcions de seguir als vuitens de la Copa d'Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada