dilluns, 18 de novembre del 2013

Vettel: guanyant sota la pluja

Sebastian Vettel guanya a Austin. I no hi ha Lliga de Primera i ens inventem costellades a excolònies per civilitzar negrets. És igual si algú es trenca.
Sebastian Vettel guanya a Austin. I la Penya s'exhibeix a triples a costa i casa del Canàries. En va clavar 18 per derrotar al conjunt illenc. Sebastian Vettel guanya a Austin. I el líder i imbatut Barça de bàsquet cau a casa del cuer i que no havia conegut la victòria, Bilbao. El Barça no està bé. Sebastian Vettel guanya a Austin. I el Manresa guanya agònicament a un rival directe com Valladolid.
Sebastian Vettel guanya a Austin. I la República Txeca revalida el títol de Copa Davis derrotant a Sèrbia. Així es tanca el curs tennístic.
Sebastian Vettel guanya a Austin. I Sebastian Vettel guanya amb la gorra el GP dels EUA de F1. I estableix un nou rècord de victòries consecutives amb 8, i té l'abast el rècord de 13 victòries en una temporada d'un tal Michael Schumacher la setmana que ve a l'última cursa al Brasil.
Sebastian Vettel guanya a Austin. I ja és hora que torni el futbol.
Sebastian Vettel guanya a Austin. Sota el sol i nosaltres a Catalunya veient-t'ho cantant sota la pluja, torrencial per cert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada