dilluns, 4 de novembre del 2013

Castanyes i derbis

Tot Sants, data assenyalada i molt significativa pels catalans. És el dia de les castanyes i els panellets que encara resisteixen a la invasió de la carbassa nordamericana.
Per aquest motiu, el derbi català de Primera divisió al Camp Nou va ser una autèntica castanya de dimensions colossals. Molts vam fer grans esforços per no quedar-nos adormits al bar o a casa veient el partit. L'Espanyol va perdre però marxà més content que el Barça que va guanyar. Els pericos van jugar el seu partit i sense molts esforços van saber contenir en defensa, un inoperant atac blaugrana que només va poder perforar la porta de l'Espanyol en una ocasió, gràcies a una genialitat de Neymar culminada amb gol d'Alexis que està on fire. Tot el contrari que Messi que hi és però de moment només per completar l'onze inicial. Leo no està bé i no és cap pecat dir-ho, i el propi Leo ho diu. Com tampoc no és pecat, i, és més, és una evidència que el Madrid no està molt millor que el Barça. Dissabte gairebé es deixa remuntar un 0-3 a favor al camp del Rayo Vallecano. Deixant de banda l'Atlètic de Madrid, que la Lliga l'encapçalin aquest Barça i aquest Madrid que competeixen per veure qui ho fa pitjor, demostra que el campionat espanyol és un desastre. I de la Lliga a la Premier anglesa, on hi hem trobat 2 curiositats. La primera. Als 13 segons del començament de l'Stoke City - Southampton (entrenat per l'extècnic Mauricio Pochettino), el porter local marca un gol de camp a camp. El porter visitant se la menja amb patates. Segona. El Cardiff va guanyar per la mínima al Swansea en el primer duel gal.lès de la història de la Primera divisió anglesa.
En bàsquet, cap de setmana de toves a l'ACB. El Valladolid li cau un +51 en contra a la pista del València i el Manresa cau de gairebé 40 a Saragoss. El Barça no gira rodó i ha de remuntar i patir per derrotar al Gipuzcoa. La Penya cau ajustadament a casa amb l'Unicaja de Màlaga, que remunta 10 punts de desaventatge en un minut.
Per sisena vegada consecutiva, i per onzena a la temporada repetim titular: Sebastian Vettel guanya el GP d'Abu Dhabi de F1. El campió del món va estrenar tetracampionat com sempre: passejant-se.
De passeig poc durant la mítica Marató de Nova York de diumenge passat. El kenià Geoffrey Mutai va creuar la línia de meta en primer lloc en una prova marcada per les fortes mesures de seguretat per evitar atemptats com els de la passada Marató de Boston, que obligà a suspendre la Marató de NYC l'any passat.
Moniatos, panellets i castanyes de derbis en el cap de setmana esportiu de Tot Sants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada