diumenge, 24 de novembre del 2013

Promeses i Profetes

Si el Barça - Granada del 1973 és recordat pel debut com a jugador blaugrana de Johan Cruyff, el dissabte passat va debutar el català Adama Traoré. El noi d'origen africà va estar a punt de fer un golàs de llibre. De la resta del partit el de sempre al Barça: 4-0 i equip gris. Jornada de pallisses al futbol. El Madrid en clava 5. L'Atlético 7, i l'Espanyol, amb un Hat Trick de Sergio Garcia al camp del Rayo.
En bàsquet ridicul espantós del Barça que perd amb l'Obradoiro de 18. La Penya acaba perdent a Saragossa tot i remuntar a la mitja part un +18 en contra. I Manresa competeix però perd amb Baskonia.
Les seccions del Barça han competit a Europa. L'handbol guanya al Dinamo de Minks al Palau a la Champions; l'hoquei perd a Porto a la Lliga Europea; i el futbol sala es classifica per la F4 de la UEFA Futsal Cup en acabar líder de la fase de grups jugada a la República Txeca.
I ja s'ha abaixat el teló de la F1. La temporada acaba, a Brasil, amb un nou triomf, el 13è que iguala el rècord de Michael Schumacher el 2004, de Sebastian Vettel. Mark Webber, company de Vettel a Red Bull es retira amb un segon lloc, i Fernando Alonso finalitza tercer en un any per oblidar a Ferrari
Promeses com Traoré a l'alçada de Profetes en un nou cap de setmana esportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada