dijous, 7 de novembre del 2013

Futbol en bucle

Partit número X de la temporada 13-14. Barça - Milan, quarta jornada de la lligueta de la Copa d'Europa:
El Barça guanya, com sempre. El Barça però no convenç, com gairebé sempre. El seu futbol no enamora com a èpoques no tant pretèrites. El soci, que històricament havia menjat caldet de pobre, i que ara està avesat al caviar Guardiola, ja no vol tornar i exigeix més. Com sempre.
El Barça al camp, toca, cada cop menys i llença pilotes llargues per sorprendre la defensa milanista. Com sempre.
Un partit més en la immaculada trajectòria de resultats del Barça, i on es parla més d'una suposada crisi, on el Tata Martino és un proscrit que ha traït el futbol de Guardiola i Cruyff, que de futbol i que el Barça ja és a vuitens de la Champions.
El Milan segueix sent un equip de segona, que si el deixes te la claven. I ahir, sobretot a la segona part, el tarat de Mario Ballotelli, genial futbolista, inclassificable personatge, va ser un malson per la defensa (com sempre).
El bucle on està instal.lat el Barça fa temps, es mig trenca amb els 2 gols d'un Messi que trenca la ratxa golejadora però no la de joc. Messi marca però no convenç. Ho sento.
Busquets i un gol en pròpia de Piqué van completar el marcador
Al Camp Nou, Barça 3 - Milan 1.
Diumenge que ve. Partit X+1 de la temporada. El bucle continuarà? Esperem que no

PostChampions. L'Atlètic de Madrid, com el Barça també passa a vuitens en derrotar a l'Àustria de Viena 4-0. A l'altre partit del grup del Barça, l'Ajax derrotà al Celtic de Glasgow a Holanda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada