dimarts, 19 de novembre del 2013

La pissarra trencada de XP

A la mona vestida de seda se li ha trencat l'últim vestit i se li ha vist totes les vergonyes.
L'imbatut Barça de bàsquet va caure a Bilbao amb el cuer de la Lliga. Cuer i que no havia vençut.
El que era una evidència a Europa s'ha vist a l'ACB. El Barça no juga bé. Ni a Europa on mai ha fet un bon partit i a sobre ha perdut amb equips com el debutant Nanterre al Palau. I a la competició domèstica guanyava però no convencia. Ara ja ni guanya.
La pissarra màgica de Xavi Pascual ja no funciona. La plantilla no respon. Kostas Papanikolau encara no s'ha adaptat a la Lliga espanyola. El més destacat de Joey Dorsey és el video en què apareixia en pilotes. I sincerament no entenc el fitxatge de Jacob Pullen que per molt que vingués de l'històrica Virtus de Bologna, resulta curiós que un equip com el Barça fitxi gent de la tercera divisió italiana.
La plantilla no respon i els rivals ja es coneixen els trumfos. No sé si hi ha cansament en Xavi Pascual d'estar en un entorn tant exigent com al Barça, però és evident que si no fos que l'economia ajuda a l'equip, el Barça no estaria entre els millors a l'ACB. Els resultats avalaven el joc pobre de l'equip. No es jugava bé però es guanyava. Ara ja ni això.
L'equip està qūestionat, el tècnic està qūestionat, i el secretari tècnic està qūestionat. Poca gent entén certs fitxatges de Joan Creus i que va passar amb el no-fitxatge de quan tot estava fet.
L'equip s'ha de refer si vol aspirar a anar a Milà a la F4. La Copa del Rei està assegurada ja que la Lliga està tant desequilibrada en termes econòmics que ja de per si Barça i Madrid ja tenen la presència garantida. I a l'ACB no sembla que els dos del futbol tinguin rival.
Tenim un problema. La pissarra XP s'ha trencat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada