dilluns, 4 de novembre del 2013

El sexe dels àngels

Carta oberta a Usain Bolt

Admirat llebrer:

S'ha fet pública la teva autobiografia. Company no sé si dir-te, crack o fatxenda. Dius que perquè rendeixis necessites sexe. No ets el primer que diu això. Entres al grup que diuen que per millorar el rendiment és necessari tenir una nit apassionada. Fins aquí normal.
El que no és normal és dir que després dels JJOO de Pequín tenies un eixam de dones disposades a córrer els 100 m estirats amb tu i que "allò era com una tenda de llaminadures on podries triar i remenar"
Amic Usain, a part que l'expressió és desafortunada i masclista, demostra que vas molt de sobrat.
A part per alimentar de nou el teu ego dius que vas poder tenir sexe amb Sandra Bullock i Heidi Klum però que no ho vas fer. Pobrissó.
Ara a part de fer ràbia als teus rivals al tartan, fots ràbia a molts éssers humans per la teva capacitat amatòria. Si és cert, el que dius sobre les teves relacions amorals, també en això ets un campió. Com que crec que això que dius és pur marqueting crec que ho fas per fatxenderia. No cal ser molt llest per intuïr-ho veient els teus gestos abans i després d'una cursa.
El més curiós de tot plegat és que ho diguis en actiu en el món de l'atletisme i l'alt rendiment. Aquestes declaracions, normalment es fan quan l'esportista és retirat, perquè tingui més notorietat i guanyi uns calers extres parlant de tot menys de l'esport que practicava.
Wilt Chamberlain, un dels millors jugadors de l'NBA va dir que se n'havia anat al llit amb 100.000 dones a la seva vida. Tu encara no has arribat a aquest nivell de supèrbia sexual (encara)
En fí, Usain, segueix guanyant tant a la pista com al llit. L'espectacle de l'esport t'ho agraïrà.

Firmat

Un que també voldria una tenda de llaminadures

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada