divendres, 22 de novembre del 2013

El Virus de mai acabar

La FIFA s'està cobrint de glòria. Fixeu-vos els síntomes. Un President octogenari com Joseph Blatter que parla i pren decisions a cop de Chiquito de la Calzada. Les rialles amb la conya de Cristiano encara duren a casa seva perquè a la casa dels altres més que gràcia va fer pena.
Per compensar l'ego del portuguès, en una decisió tant estranya com sospitosa, s'ha ampliat el període de votació a la Pilota d'Or. No és que em queixi perquè aquest any pinta que Messi no guanyarà. Frank Ribery pels títols i Cristiano pel joc han superat a l'argentí. Si Leo guanya la pudor a podrit serà massa evident. Ja fa massa temps que Blatter repapieja i demana a crits el canvi. El problema és que això no és seriós.
Les aturades de seleccions que són aprofitades per fer bolos estranys que serveixen per trencar-se coll i barres com el madridista Sami Khedira o Víctor Valdés, o la lesió de Dani Alves.
Tant és el poder de la FIFA que els clubs, que paguen als seus jugadors, no es poden negar a enviar als seus a les seleccions? Si es fan mal el perjudicat no és el combinat, és el club. No hi poden haver compensacions?
Ja ens podem seguir queixant. La cosa seguirà igual. Amistosos inútils, risc elevat de lesions, 0 compensacions, i el pitjor Blatter no plegarà. El Virus FIFA. La conya de sempre. El Virus de mai acabar.

PostData: El Barça de bàsquet va guanyar anit en jornada d'Eurolliga al Partizan de Belgrad a la complicada pista del Pionir de Belgrad, gràcies a un partidàs d'Àlex Abrines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada