dijous, 7 de novembre del 2013

El que no es veurà per Canal 9

Enmig de la polèmica pel tancament de la Ràdio i Televisió Pública Valenciana, al Circuït Ricardo Tormo de Xest, una altra inversió descomunal que es podrien haver estalviat Gürtel i companyia, es viurà el final de festa del Mundial de Motociclisme més patri dels últims temps.
En territori de parla catalana (em temo que cada cop menys) i amb la senyera per bandera (em temo que cada cop amb menys barres i més olor de pollastre) el Mundial de Motos, del qual el propietari, Dorna, és empresa catalana (Manresa concretament, de Manel Arroyo, directiu del Barça responsable de la relació amb les teles) pot cantar els Segadors, el Virolai i al Santa Espina. Amb el Mundial de Moto 2 a la butxaca per Pol Espargaró (de Granollers), aquest diumenge, des de les 10:30 a RAC1 es decidiran els títols de Moto 3 i Moto GP. A la cilindrada petita, la resolució és ben senzilla. Qui guanyi la cursa, guanya el títol. La cosa està entre el mallorquí Luís Salom, líder, i els catalans Àlex Rins (de Barcelona) i Maverick Viñales (de Roses)
A Moto GP amb el títol de la subcategoria CRT per Aleix Espargaró, germà del Pol, un nano de Cervera i un mallorquí, afincat a Alella, se la juguen. Marc Márquez li treu 18 punts a Jorge Lorenzo i si no hi ha una devacle el cerverí es proclamarà el campió del món més jove de la història de la cilindrada gran si acaba com a màxim quart.
Veurem si la pressió i els nervis li juguen una mala passada al Tro (ho dubto). El que si em grinyola és si els mecànics i el seu equip estaran llestos i no la pifiaran com a Austràlia on Màrquez va ser desqualificat per no canviar de moto quan tocava per un error del seu equip.
Sigui com sigui, el Mundial de Motos parla català, es tancarà en terra catalana, però per Canal 9, la tele valenciana no es podrà veure ni un trist resum perquè Gürtel, la incompetència, el despilfarrament, Orange Market, el Bigotes, Rita, la cantaora, Barbera, un deute descomunal i un pollastre se l'han carregat. Una abraçada als professionals de l'ens públic valencià, últims culpables que tot acabi saltant pels aires.
Nosaltres no som d'eixe món

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada