dimecres, 13 de novembre del 2013

L'hivern blanquiblau

L'hivern arribarà i hem d'estar preparats
Javier Agurre, entrenador de l'Espanyol

En el col·leccionable de frases cèlebres de Javier Aguirre que ja podeu adquirir a la botiga de Cornellà - El Prat heus aquí una de nova. A la conya del "Negrito cabrón" (Theivy) o a la de la seva afició al beisbol afegiu aquesta, a la pàgina "Premonitori"
Va ser dir aquesta frase, després del 3-2 a casa amb l'Athlètic de Bilbao i la trajectòria immaculada de l'Espanyol se'n va anar amb la mateixa velocitat que diuen que demà marxarà per fí l'estiu per deixar entrar l'hivern. D'ençà d'aquesta frase, fa 8 jornades, el conjunt perico ha sumat 4 dels 24 punts possibles i ha passat de somiar amb Europa a malsomiar amb la zona de descens. No sé si podem parlar que l'Espanyol torna a la normalitat amb la 15ena posició, però un cop més, la UEFA, l'Europa League, la Champions i tot el què faci olor a Europa se'l menjarà amb patates. I un cop més a Cornelà hauran de ballar amb la més lletja, birlar les posicions de descens, i de tant en tant, molt de tant en tant tenir un gran partit perquè l'afició s'il·lusioni.
Javier Aguirre l'ha tornat a clavar mal que els pesi als seguiidors de l'Espanyol. L'hivern ja és aquí. El tècnic mexicà espera que passi aviat i que no quedi com a víctima de la congelació que el faci dur a la nevera de l'atur. Les sales de prensa perdrien un gran orador i humorista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada