diumenge, 1 de desembre del 2013

Nou San Mamés, mateix Barça

En l'estrena del Barça en el nou Estadi de San Mamés de Bilbao, els de Gerardo Martino van perdre, van donar les mateixes males sensacions de sempre i ens van fer desesperar. Primera derrota a la Lliga per l'inoperància d'un equip que no sap a què juga. I un tècnic conformista amb el que fa. El Barcelona està grogui. L'Atlètic de Madrid empata amb els blaugranes a la lliga. I el Madrid a 3 punts.
Nou estadi, i mateixes costums a l'Espanyol. A Cornellà es deixa perdre un partit guanyat a la R. Societat, amb un gol en pròpia. I el Madrid sense Cristiano s'encomana a Gareth Bale que fa un Hat Trick en el partit contra el Valladolid.
En bàsquet la novetat es diu pròrroga, la que es va deixar forçar la Penya per perdre amb el Fuenlabrada. Es va deixar remuntar 13 punts d'aventatge. Pròrroga, dues, les que va haver-hi al Manresa - Estudiantes que va perdre el conjunt català. I ahir Joan Carles Navarro va aturar un partit. En anotar el triple 1.000 de la seva carrera el Barça - CAI que van guanyar els blaugranes es va aturar per retre homenatge a la fita de la Bomba.
En handbol triomf del Barça amb el Vardar Skopje macedoni a la Champions.
I aquesta setmana, l'esport ens deixa una macàbre anècdota. En l'homenatge al desaperegut pilot Marco Simoncelli a Imola, un altre pilot va morir a l'asfalt. L'italià Doriano Romboni es va deixar la vida sobre la moto. Tenia 44 anys.
El Barça més del mateix en un nou cap de setmana al món de l'esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada