dilluns, 11 de novembre del 2013

Dubtes Messiànics

1. El més important. Què cony li passa a Leo Messi? No parlo dels dos mesos que es passarà de baixa per un trencament bèstia del famós bíceps femoral, que es veu que és una cosa que ja teniem al cos abans de ser inventades pel futbolista. Messi no està bé. Però no ara, ja fa temps. Des de París.
2. Què amaguen amb Messi? Perquè amb Adriano es parla quan e slesiona de trencament o esguinç i amb Messi de lesió? Tenim por de la reacció del soci? No és més senzill, encara que dolorós dir que Messi s'ha trencat i no donar falses esperances?
3. Per què s'ha trencat la relació amb el preparador físic Juanjo Brau i Leo Messi se n'anirà a recuperar-se a l'Argentina amb els metges de la selecció?
4. Per què Zubizarreta i Rosell callen i no diuen res? I el Tata Martino, perquè diu que Leo està bé si é suna evidència que no ho està?
5. S'ha vist que no hi ha Messidependència, que no vol dir cagòmetre Messi (que està per cert a nivell de sobreeiximent), però Neymar serà capaç d'assumir el paper de Messi? Hi haurà Neymardependència? L'acompanyaran Alexis, Pedro o Iniesta a la tasca?
6. El Barça recuperarà el bon joc, tot i el canvi de mètode que no vol dir estil de Martino?
7. I la última. No ens podríem treure alguna Copa Catalunya o algun amistós per treure'ns per uns instants el cap el debat sobre Messi? 15 dies sense futbol seran durs (no per Marc Bartra que entra per sorpresa en el lloc de Cesc a la Roja per jugar les collonades/costellades de Gabón i Sudàfrica) i més amb Messi lesionat i tothom dient la seva.
Paciència.
Però què et passa Leo?

PostData: Rafael Nadal tanca l'any tenístic com a número 1 mundial, però perdent la Copa Masters de Londres a la final amb el serbi i gran rival Novak Djokovic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada