dilluns, 5 de gener del 2015

T'ho has guanyat Zubi

Carta oberta a Andoni Zubizarreta:

Estimat ex:

Els Reis s'han avançat i avui dilluns, vigilia de Reis ha saltat la notícia: T'han fotut al carrer. Però no per les teves declaracions incendiàries al Canal Plus després de la desfeta amb la R. Societat, on vas dir que Josep Maria Bartomeu també tenia la culpa de la mala situació del Barça per la decisió del TAS. Això si va ser la gota malaia que et va fer saltar del barco.
La política de fitxatges, estiil Douglas, Vermaelen, la manca de comunicació en certs casos, el TAS, la involució del joc, Luís Enrique i les seves decisions, un filial que no rutlla... massa coses com perquè tot quedés impune.
Des del juliol de 2010 quan vas arribar han passat tres entrenadors, i els títols aconseguits són per la inèrcia del Pep i el malaurat Tito. Has viscut del passat i t'hi has quedat anclat
Els mals resultats són en definitiva la coartada que necessitava Bartomeu per fotre't fora i reestructurar el club a la seva mida. Diumenge va ser l'assassinat perfecte. Tu ets Rosell. No ets Bartomeu. Has saltat. Si ve algú serà de la corda Bartomeu.
Ara, diumenge, t'ho vas guanyar a pols que et fotessin al carrer. Tu que ets un tio callat, que no parles, dir que Bartomeu és responsable de l'afer de la Masia, és com si la Caputxeta Vermella es revelés i li digués a la seva àvia que se'n va de farra amb el llop i que bombin a la seva àvia. Ja estaves sentenciat de fa temps.
No sé qui serà el substitut. No serà Puyol que també salta pels aires. Però que diu que vol tornar. Ni tampoc els teus ajudants, Albert VAlentín i Narcís Julià que també surten per la porta del darrere
I la ronya va sortint, pel darrere gastroenterític de Messi, barallat amb l'entrenador i amb rumors més creixents que el Chelsea li va al darrere. No hi ha liderat. Tot Déu barallat. I qualsevol xorrada és una espurna més de l'incendi que no has gosat apagar. Molta merda supura i no us extranyi que el pròxim en saltar no sigui Luís Enrique.
No has estat la primera, ni la única víctima de Bartomeu que saltarà pels aires. I demà hi ha partit amb l'Elx de Copa. Un partit que agafa una dimensió colossal inesperada.
En fí noi, que t'ho has buscat i t'ho has guanyat. Et desitjo molta sort. I un consell. Si has de parlar de nou, vigila el què dius, perquè les coses en calent acostumen a portar conseqüències.

Bon vent i barcanova

Firmat

Un que busca un bomber per tapar el descomunal incendi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada