dilluns, 26 de gener del 2015

Entre Copes

Curiós aquest cap de setmana on a part d'estar pendents de les trascendentals eleccions gregues, la Lliga queda en un segon pla, entremig dels quarts de final de la Copa del Rei. Tant Barça com Espanyol estan més pendents del què passarà la setmana que ve que el que van fer aquest cap de setmana de Lliga. I és que ambdós equips catalans parteixen amb avantatge per passar a les semis i perquè no somiar amb una final catalana de la competició del KO.
Abans que arribi això hauran de passar moltes coses, i deixar enrere els caps de setmana precedents, com aquest.
El Barça va tornar a visitar Elx, aquest cop en Lliga on va fer un festival a la segona part per derrotar als alacantins per 0-6. L'Espanyol per la seva banda, amb un Felipe Caicedo en estat de gràcia es va desfer de l'Almeria a Cornellà, abans d'afrontar la tornada dels quarts a l'infern del Sánchez Pizjuán amb el Sevilla; el Madrid, centrat en Champions i Lliga, ja que va quedar out de la Copa va guanyar a Còrdova, a l'últim minut, de penal, i amb el Pilota d'Or Cristiano Ronaldo expulsat per desquiciar-se i fotre una puntada de peu a un contrari. Valors. I l'Atlètic, més pendent de la remuntada que vol fer dimecres que del partit del cap de setmana va derrotar al Rayo al derbi madrileny al Calderón.
A Segona, derrota del Barça B amb l'Osasuna; victòria del Girona a Santander; empat del Llagostera amb Les Palmes i del Sabadell al camp del Betis.
A l'ACB, encara amb el ressò del sorteig de la Copa del Rei, la Penya inicià la segona volta amb victòria davant el CAI Saragossa, en. El Barça, que divendres derrotar l'Estrella Roja de Belgrad a l'Eurolliga, va caure a la pista del Baskonia i baixa a la cinquena plaça de la classificació. El Manresa va guanyar a l'Obradoiro i surt del descens; i  l'Andorra va a l'Unicaja. Per cert, ja sabeu que la gran notícia al món del bàsquet és que els dos germans Gasol, seran titulars, el 15 de febrer, al gran partit de l'All Star de Nova York. És la primera vegada a la història que dos germans seran titulars a un All Star i a més enfrontant-se entre si (Pau a l'Est i Marc a l'Oest). Un èxit històric del bàsquet català. (en parlarem)
Al Mundial de Qatar d'handbol, ja estem als vuitens de final amb tots els favorits encara en competició.
A Austràlia la calor ha condicionat la primera setmana de competició a l'Open de tennis, el primer Grand Alam de la temporada, que ha provocat marejos i molts problemes als tennistes. De moment la gran sorpresa és l'eliminació del suís Roger Federer que va caure davant l'italià Andrea Seppi a tercera ronda.
I així hem viscut aquest cap de setmana de transició, d'entre Copes, pensant més en la tornada de la Copa del Rei de la setmana que comença.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada