dijous, 8 de gener del 2015

Futbol al polvorí

Els esdeveniments s'han precipitat de forma radical. I el que hauria de ser un partit avorrit de Copa del Rei sense gràcia ni entenment (posar un partit dijous a les 22:00 és tenir poc senderi) agafa una dimensió extraordinària gràcies a l'incendi arran de la destitució de Zubizarreta de dilluns.
Avui, Barça-Elx, a l'anada dels vuitens de la Copa del Rei. S'ha de guanyar pel cívil o pel criminal. Deixem que es matin a la llotja buscant solucions al drama a la secretaria tècnica. S'ha de guanyar com sigui, per tal que l'incendi no es faci ja irreversible i no l'apagui ni el diluvi universal. De moment, ja han convocat eleccions per al juny per rebaixar tensió. És a dir, em curo en salut i si no guanyem títols i em demanen eleccions ja estan convocades. Si guanyo algun títol ja tinc un aval (minso i irrisori per molt fins i tot que siguii la Champions)
El futbol, com sempre a can Barça, ha de servir de porro pel soci. Un evasor a la situació convulsa pel club. El gol, com el porro ho arregla tot momentàniement. És la solució provisional del soci a la pregunta perquè no ho cremo tot, trec mocador i demano la dimissió de tots inclòs el venedor de frankfurt de la catonada lateral-gol sud.
El partit amb l'Elx i la victòria (ja en parlarem del joc després) és imprescindible. Per tallar la ratxa negativa, perquè Luís Enrique es torni una mica més simpàtic i no parlem de les cagarrines del crac, les físiques i les verbals amb Lucho. I el més important perquè no ens acabem de carregar al tècnic, que és el que ens faltaria ja. Se la juga avui i diumenge amb l'Atlètic de Madrid en Lliga, per molt que Bartomeu digués ahir que no. Basicament perquè comunicativament el President Bartomeu és nefast. No sap comunicar bé i el pitjor no es creu el missatge. Perquè que digui ahir que el soci està content és que no en té ni idea
El polvorí trigarà a apagar-se, però avui toca futbol. I l'important avui és que toca guanyar.
Serà interessant veure, primer quanta gent vindrà (per l'hora, les circumstàncies i pel fred pinta a poca) i veurem els ànims dels culers i com responen a tot el què passi a fora de la gespa. El polvorí esclatarà segur a la llotja, on està el Secretari Tècnic en busca i captura. Ahir l'Sport anunciava que podria ser Òscar Garcia després que es reunissin ell i el President. Esperem que no esclati més a la gespa.
S'ha de guanyar com sigui. COM SIGUI. Que marqui qui sigui, però que es guanyi a l'Elx, perquè sino el Camp Nou serà el més calent que trobarem en un radi de 300 quilòmetres a la rodona.
Avui a les 22:00, des de les 21:00 a Rac1, Barça -.Elx. Victòria o victòria. Sessió de futbol al polvorí. Que no torni a esclatar.

PostData 1: Derrota de l'Espanyol 2-1 al camp del València i del Madrid al Vicente Calderón amb l'Atlètic de Madrid (2-0) a l'anada dels vuitens de la Copa del Rei

PostData 2: Notícies al mercat d'hivern futbolístic. El Manchester United fitxa fins a 2016 a Víctor Valdés, l'exporter del Barça lesionat des del març que es recuperava fa temps a Old Trafford a les ordres de Louis Van Gaal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada