divendres, 16 de gener del 2015

L'esperit autèntic

Doncs els de l'As o es van equivocar de Juanito o la portada del diari amb la ouija de tòtems de les penyes madridistes com Toñín el Torero o Nabil de "Capa y montera" és una de les farses més descomunals de la història del periodisme.
En 55 segons, els que va trigar Fernando Torres en marcar el 0-1 és va desmuntar el xiringuito (o en el cas de Roncero el Chiringuito) de l'As.
Sergio Ramos va empatar el partit a 1.
Com a l'inici del partit, just va xiular l'àrbitre, un altre cop Torres, que va fer valer la fama de ser un malson pel Madrid, va marcar l'1-2. Cristiano Ronaldo va fer el 2-2 final.
Però el fet ja estava consumat. El R. Madrid eliminat de la Copa del Rei.
L'Atlètic serà el rival del Barça, que ahir va derrotar 0-4 a l'Elx a la tornada de vuitens, amb el primer gol de Mathieu amb la samarreta blaugrana (un esplèndid gol de falta per cert) als quarts de final, a partir de dimecres que ve.
Ni estava allà, ni era Juanito, ni es remuntà, ni 3-0. L'autèntic esperit que ahir va aparèixer al Bernabeu va ser el de la foto: el mite èquid Imperioso.
Arri arri tatanet, el Madrid a casa, i Roncero encara és subdirector de l'As tot i el ridícul de la ouija. En fi. D'on no n'hi ha, no en raja.

PostData: Derrota del Barça de bàsquet a la pista del Macabbi de Tel Aviv, en la tercera jornada del Top16 de l'Eurolliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada