dijous, 22 de gener del 2015

El conill madrileny i el Penal d'Or

Si es pogués portar del bàsquet al futbol, la famosa tàctica del Conill del malaurat Manel Comas, el que va fer ahir l'Atlètic de Madrid amb el Barça al Camp Nou va ser un gran exemple.
Els colchoneros van deixar que fos el Barça que dominés els primers minuts dels 180 que durarà si no hi ha pròrroga, els quarts de final de la Copa del Rei. El Barça dominava però no materialitzava les ocasions que tenia ja que generava perill però mossegava poc.
A poc a poc, els madrilenys sense que ens adonéssim va agafar la batuta i va començar a rondar la porteria de Marc-André Ter Stegen. No va ser fins un xut de Godín que va aturar esplèndidament el porter blaugrana.
El Barça va espavilar i va tornar a agafar el control del partit. Amb de nou un Messi estelar, el conill madrileny va tornar a la cova. Però estava esporuguit i ja no va tornar a sortir, resguardant-se per mantenir un 0-0, que hauria sigut un gran resultat.
Però, un xut de falta de Messi al final del partit va ser un avís previ del què es veuria, més tard.
Sergio Busquets provoca amb més pa que formatge un penal que després que aturés el porter colchonero Oblak, Messi aprofita el refús per anotar l'1-0 salvador que fa encarar molt bé la tornada al Calderón una eliminatòria que no està ni molt menys acabada i que l'afició del Manzanares la farà infernal. Però, amb tot l'infern 'rojiblanco' que volgueu el primer avantatge a la tornada serà blaugrana i amb 1-0.
Doncs això a l'anada dels quarts de la Copa del Rei, un resultat per la mínima gràcies a un penal salvador i davant de la Tàctica del Conill Madrileny. Que Déu tingui a la glòria el geni de Manel Comas, l'inventor del Conill