divendres, 2 de gener del 2015

No ha de ser difícil

Deixar de fumar, anar al gimnàs... Any nou, vida nova, mateixos propòsits. O no.
Després de les campanades d'any nou, el barcelonisme ha passat pàgina d'un any complicadíssim a tot arreu: a la gespa, a la grada, als jutjats... i la cirereta, la mort de Tito Vilanova. Per cert, esplèndid el "Marcats per Tito" que va emetre dilluns passat TV3.
Després d'aquest 2014 horrible, esperem, o tot el barcelonisme espera que el 2015 sigui millor. Que es guanyi alguns títol. Que Messi segueixi sent Messi. Que Luís Enrique trobi el sistema de joc ideal i que no maregi. I de pas que tingui bon rotllo amb la premsa, que no mossega i només fa d'intermediari amb el soci.
El 2015 ha de ser un bon any culer. Han passat masses coses en el que hem deixat enrere, que o cau una bomba atòmica al Camp Nou o no sé com es pot anar pitjor (ah no sé que es perdi la Copa Catalunya o l'equip baixi a Segona A, cosa que és improvable). Amb els mateixos jugadors, sense poder fitxar per la recent sanció ratifcada pel TAS, el passat 30 de desembre. Cau i net. Cal fer cau i net. Ja
La depresió culé ha de quedar enrere. No espero el futbol de Guardiola, ni Cruyff. Espero un futbol. Un. El de Luís Enrique, el que li agradi. No sé si amb un 3-4-3, un 3-5-2 o un 2-34-21. Que es defineixi. I que vagi a mort amb les seves idees.
L'equip és boníssim per no pensar que aquest any pot sucar alguna cosa més que la Copa Catalunya. I atenció perquè el gener que ens espera és un esplèndid tortell de Reis amb un Barça-Atlètic de Madrid a la Lliga, amb el retorn de Fernando Torres a l'equip colchonero com a gran atractiu (en parlarem) i un emperallament de Copa contra un dels dos equips madrilenys (Madrid o Real) a quarts de final.
Messi farà el que vulgui fins quan vulgui, si l'entrenador l'enten. I esperem la millor versió de Suarez, que golegi qe és pel que el vam fitxar. I Neymar, el tercer en discòrdia que segueixi fent bavejar. Sembla ser que aquest any si, que comencem a rentabilitzar el seu fitxatge.
Espero un any tranquil a la Presidència. Poques cagades i que el soci s'ho pensi 4 cops abans de denunciar la Junta sota el nom Laporta, Benedito o qui sigui que no li caigui bé a Bartomeu. I ja veurem si aquest 2015 serà electoral.
No ha de ser difícil, després d'un any 2014 llarg i complicat. 2015 ha d'anar millor. Segur que és més difícil perdre pes que el Barça guanyi alguna cosa aquest any. Segur. Bona sort culé i bon any

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada