divendres, 30 de gener del 2015

Felipe Crackcedo

Estimats pericos esteu de moda. Igual que el Barça i el PostAnoeta, a l'Espanyol passa tres quarts del mateix. Bufen vents de canvi a Cornellà i no em refereixo a les fortes ventades que bufen aquests dies a Catalunya.
Classificats per semifinals de la Copa del Rei després d'uns vuitens èpics amb el València i de saber patir com vedells a Sevilla, a la Lliga encadena una gran ratxa victoriosa que fa que cada cop menys mirin al descens i mirin cap a dalt.
L'Espanyol viu un moment dolç. I bona culpa la té Felipe Caicedo. A la bona comunió a la gespa amb un gran Sergio Garcia, s'erigeix imperial el golejador, el 9 de referència ara com ara, Felipe Caicedo. L'equatorià portava fins ahir 5 partits seguits marcant, a més gols decisius que comporten victòries vitals entre Lliga i Copa.
Cornellà és una pinya. L'equip juga bé, l'entrenador, Sergio Gonzalez després d'un inici dubitatiu ha tocat la tecla precisa. L'Espanyol mola. Continua el tabú a anomenar la paraula Europa, però l'afició s'ho passa bé. Potser Cornellà no s'omple, però és que els horaris dels partits no ajuden i el fred allà tampoc.
Pericos, gaudiu del moment, perquè ja sabeu que l'alegria a casa del pobre dura ben poc. Així que Carpe Diem i a endavant. Diumenge també toca el Sevilla però aquest cop en Lliga. L'Espanyol està de moda i bona part gràcies a Felipe Caicedo, o millor dit Felipe Crackcedo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada