dilluns, 19 de gener del 2015

Punt i Coma. Campions al desert

El desert ha estat protagonista aquest cap de setmana: al Qatar, per l'inici del Mundial d'handbol, i a l'Argentina pel final del Dakar.
La selecció espanyola, amb majoria de catalans, defensa el títol aconseguit al Palau Sant Jordi de Barcelona fa 2 anys. Va debutar amb victòria davant Bielorússia en aquest Mundial d'handbol, on la selecció qatariana, tot farcida de nacionalitzats és entrenada pel seleccionador campió del món fa dos anys, Valero Rivera. que des que va deixar l'espanyola s'ha posat al capdavant de la Federació del Qatar, a nivell tècnic, per donar un impuls a l'handbol d'aquell país (o això és el que ens van dir)
I a l'Argentina, Marc Coma es va erigir com a Rei del Desert en guanyar el seu segon Dakar consecutiu (5è de la seva carrera) en categoria de motos. Coma, salva honrosament, un Dakar per oblidar pels pilots catalans. Jordi Viladoms, Joan Pedrero en motos o Nani Roma en cotxes (tot i l'intent per seguir) estan a casa abans d'hora. Menció a part per Laia Sanz que s'ha tornat a superar. La rider de Corbera va acabar novena fent el seu millor Dakar. En cotxes victòria del qatarià Nasser Al Attiyah
Desert a banda, el cap de setmana, fred i plujós, ens deixa la victòria del Barça al camp del Deportivo de La Corunya, de l'Espanyol a casa, amb el Celta, del Madrid a Getafe i de l'Atlètic a Granada, just abans que blaugranes i colchoneros s'enfrontin a partir de dimecres als quarts de final de la Copa del Rei.
A Segona, el Barça B va guanyar al Recreativo; el Llagostera va derrotar el Valladolid, el Girona va guanyar a Lugo i el Sabadell va empatar al Sadar de Pamplona, l'estadi d'Osasuna.
En futbol internacional, ha començat al Marroc la Copa d'Àfrica
I en l'ACB de bàsquet, el Barça va gua al derbi a casa de l'Andorra, en la reedició de la final de la Lliga Catalana. La Penya va derrotar al Sevilla i ja és cap de sèrie de la Copa del Rei de Canàries. El Manresa va caure a casa davant del Madrid.
Punt i Coma. Un altre cop, el desert és seu. Del Tuareg d'Avià. Marc Coma, gran protagonista del cap de setmana esportiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada