dijous, 15 de gener del 2015

L'important passarà a les 20:00

No us enganyaré. Amb un 5-0 de l'anada, jugant a les 22:00 i sent Copa del Rei, l'Elx - Barça no té cap tipús de gràcia ni interès.
Si el culer, avui, se sentarà al sofà amb la cervesa a la mà, és per veure el derbi madrileny al Bernabeu entre el R. Madrid i l'Atlètic. Entre aquests dos, sortirà el rival del Barça als quarts de final d'una competició, que no em cansaré mai de dir que si es fes a un sol partit, guanyaria em gràcia i interès. Però com que mana le tele i no el futbol, així anem.
Amb un 2-0 a favor dels colchoneros de l'anada, sembla que l'Atlètic ho té molt bé per classificar-se pels quarts. Però si hi haun equip especialista en amargar la festa i més al seu etern rival ciutadà és el Realísmo.
Als aficionats de l'Atlètic encara els hi cou, el gol de Sergio Ramos, a la final de la Champions de Lisboa a l'últim segon de partit que va forçar la pròrroga i el desmoronament del conjunt de Simeone. No s'ha de refiar en absolut del 2-0 de l'anada, per molt que sembla que per fi el Pupisme inherent a la pell dels del Manzanares ha quedat al traster per quan vinguin vaques magres. Anar al Bernabeu ja no és sinònim de perdre. Es guanya. I de fet s'ha guanyat. Imperioso ja va fer la seva feina.
Però, en aquesta ocasió l'Atlètic haurà de lluitar amb un Bernabeu, reconvertit en circ romà que vol veure sang i tirant de l'Espiritu de Juanito empenyarà per una remuntada que és difícil si, però que no és improbable, ni molt menys.
Perquè tothom diu que "el Barça espera rival pels quarts de final de la Copa que sortirà entre l'Atlètic o el R. Madrid" Donar per mort al campió d'Europa és uan autèntica gosadia, per molt que avui jugui amb el sotscampió.
L'Atlètic té a favor seu, la ràbia per haver perdut la setmana passada al Camp Nou, on el Barça el va passar per sobre. Té ganes d'aixecar-se. També, que és un especialista en aguantar el resultat, amb un dels millors plantejaments defensius del futbol europeu. I Fernando Torres, el Niño, que xom a bon colchonero, té ganes de tornar a amargar la festa al Madrid.
Pegada vs Defensa. La lluita per ser rival del Barça als quarts de Copa està servida. Avui derbi madrileny on el barcelonisme n'estarà més pendent que del què faci ell mateix a les 22:00. I és que ja se sap, el bon culé gaudeix més de la derrota blanca que amb la pròpia victòria.
Avui, Elx - Barça a les 22:00. Si. Però l'important passarà a les 20:00: Reial Madrid - Atlètic de Madrid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada