divendres, 9 de gener del 2015

Plebiscit i maneta

La victòria del Barça 5-0 ahir davant l'Elx no va tenir massa cosa a destacar a la gespa. Va dominar en tot moment i va sentenciar el pas a quarts de final als primers 45 minuts del partit d'anada.
On si hi va haver caliu, caldo i bona salsa per sucar-hi pa va ser a la graderia de l'Estadi.
En una espècie d'eleccions anticipades del juny, el públic del Camp Nou, minso, només 27000 espectadors va decidir votar mitjançant xiulets i ovacions entre Messi i Luís Enrique. La baralla més perillosa i greu al si del barcelonisme, que pot derivar en el què mai volem, que marxi Messi, s'escenificà amb un qui vols qui no vols.
Després del tercer gol del Barça, de penal, obra de l'astre argentí, Leo Messi fa un gest inèdit en la celebració: fa un petó al gol sud, que estava a favor del sector Lucho. Això va ser interpretat com una ofensa per ells que va ser respost per la resta del Camp Nou entregat a Leo
Igual que el gest de l'Instagram, el petó podria significar res o tot.
La massa culer va massa calenta com per sobre veure coses rares que pot malinterpretar.
Si amb 27000 persones, s'ha generat tant rebombori a la graderia, amb aquest referèndum improvisat Lucho - Messi, imagineu-vos, diumenge amb l'Atlètic de Madrid en Lliga on hi haurà més gent.
Maneta, a quarts, i plebiscit a la graderia. Diumenge compromís més seriós i segona volta de les plebiscitàries Luis Enrique - Messi. La crisi segueix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada