dimecres, 21 de gener del 2015

Final anticipada o Vendetta?

El senyor Jaume Descals i Santmartí, el soci número 1 del Barcelona, no podrà veure avui l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei entre el seu Barça, del qual era soci des de l'any 1927, i l'Atlètic de Madrid. Ahir el senyor Descals va passar a millor vida, i si veu el partit ho farà a la llotja VIP del cel al costat de Joan Gamper.
Per la resta de mortals que restem a la Terra (almenys en el moment de redactar aquets artícle) veurem un partit que es presenta com una final anticipada de la competició del KO. El fet que a la banda de Barça i Atlètic tinguéssim el Madrid i que entre colchoneros i blaugranes es jugaran el pas a les semis, i que a l'altra banda, trobem el carro del peix, amb tots els respectes per Sevilla o Espanyol, costa de creure que entre aquets Bara- Atlètic de Madrid srti el finalista de l'edició d'enguany de la Copa del Rei.
Serà un partit amb regust de venjança per part dels madrilenys. Encara cou el 3-1 en Lliga de fa 10 dies, i on es va veure el què pot ser la cau de volta de la temporada de Luís Enrique. I és que a partir d'aquell moment el joc del Barça ha assolit un altíssim nivell, amb un joc espectacular i amb un Messi excels. Potser és que per primer cop el tècnic asturià va repetir la mateixa alineació del dia de l'Atlètic, el dia del Dépor? Sembla que ha deixat la competència ferotge per poso els millors al camp i em deixo de rucades?
No ho sabem, però excepte el caràcter esquerp de porter de discoteca de lucho a les rodes de premsa, a la gespa les coses s'han calmat. Ergo, a la llotja també. Ara no hi ha pressa. Hi haurà eleccions. I si es guanya algun títol Bartomeu s'apuntarà el tanto electoral.
Doncs si senyor. Vendetta. És els ànims en què afrontarà Diego Pablo Simeone l'enfrontament d'aquesta nit del seu Atleti al Camp Nou. Sap que ell tindrà el factor tornada i un Calderón calent a favor. Però fa massa poc va rebre un correctiu important. Una de les millors defenses deñ continent europeu va rebre tres gols. I no és atenuant que fos el Barça que li va fer trontollar aquest títol honorífic que tots li posem.
Sigui en format Vendetta o en format Final anticipada, un Barça - Atlètic de Madrid sempre és apassionant. I demà a les 22:00, des de les 19:00 a Rac1, així serà. I per fí la Copa del Rei agafarà pel Barça l'interès d'una competició amb format caduc i horaris indescents.
Espero que el disfruteu. Com segur que ho farà des del cel blaugrana el senyor Descals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada