dijous, 29 de gener del 2015

Sortint vius de l'infern

L'entrada a l'infern del Calderón del Barça no va ser ni molt menys agradable. Al minut 1, primera jugada al servei inicial i gol de Torres. Dodotis culers.
Però només al seguidor patidor perquè els jugadors van ser amo i senyors a l'avern del Calderón. En 8 minuts empatà gràcies a O Rei Neymar.
Amb fortalesa mental l'heroi cule s'endinsa a l'infern fins que Gil Manzano, l'àrbitre fent de barquer Caront fa pagar un preu molt injust al Barça per l'estança. Penal injust en contra i 2-1.
En aquest instant, el Barça mata Satanàs, Llucifer i el Pere Botero d'una tacada amb un increïble festival al contraatac que es tradueix amb el 2-2 en pròpia de Miranda i el 2-3 de Neymar. Tot això en tant sols una primera part de festival. De DVDteca. Increïble el mestratge del Barça al contraatac davant la millor defensa d'Europa i al seu camp. Amb tot venut i més amb l'Atlètic en 10 homes per expulsió de Gabi a la mitja part al túnel de vestidors, la segona part és un tràmit per sortir triomfants i vius de l'infern del Calderón, coronats amb llorer, amb cops per tot arreu per la impotència d'un Atlètic que acabarà amb 9 homes i amb el bitllet a semis de la Copa del Rei
En el millor partit de la temporada, amb un onze consolidat, i amb la crisi d'Anoeta superada, i d'això en fa només 3 setmanes, Atlètic 2 - Barça 3.