dimecres, 28 de gener del 2015

L'Infern del Calderón

Desitjant que l'infern només sigui pel gran ambient pacífic de la grada, amb l'afició animant als seus i res més, el Calderón avui serà un infern contra els jugadors del Barça. Avui, a les 21:00 del vespre, des de les 19:00 a Rac1, el Barça entrarà a l'infern. Els àngels blaugraes s'entraran a l'avern d'uns dimonis disposats a remuntar l'1-0 en contra del Camp Nou.
Un renascut Barça de les cendres on fins i tot torna a regnar la Pau Social després del desastre d'Anoeta s'enfrontarà a la millor defensa del continent europeu per tal de passar a les semis de la Copa del Rei. Tothom és feliç. A la llotja, el President Josep Maria Bartomeu s'ha tret les puces que l'emprenyaven i fins i tot apaga el foc amb aigua, cosa rara al barcelonisme, acostumats a tenir descompte amb l'alcohol de cremar. Ahir en una entrevista a Can Basté va dir que li fa nosa Qatar, que està content i que ara només es parla de futbol. Doncs això, tothom avui tothom centrat en el futbol. Inclosos Jordi Roura, nou director tècnic del futbol base i Ariedo Braida, l'italià arquitecte del millor Milan dels finals dels 80 i inicis dels 90, nou membre de la Comissió Tècnica que amb Carles Rexach i els directius Jordi Mestre i Javier Bordas que han de substituir a Andoni Zubizarreta.
El repte és majúscil, fins i tot en una competició que necessita una revisió naftalínica de format. Ara que hi hem arribat, perquè no guanyar-la. I el rival és dels grans. L'Allètic de Madrid del Cholo Simeone, i amb l'afició més fidel, antitesi del senyor del puro de la tribuna del Camp Nou.
El millor Barça de la temporada amb uns grans Messi i Neymar i amb un Luís Suarez que es vol de nou reïvindicar té davant una autèntica muralla defensiva que reparteiz a gust i quan córre també és latel.
Caldrà també el millor Ter Stegen, la millor herència del difunt Zubizarreta. Ho haurà de parar tot i passar del què hi hagi fora del terreny de joc, que no serà favorable.
L'infern del Calderón està preparat per rostir al Barça. No sé si amb Zeus al costat o donant pel sac. Però com a les tragèdies gregues, l'heroi culé haurà de sortor viu de l'avern del Manzanares, i el seu Ca Cerber Imperioso vigilant si vol seguir viu a la Copa del Rei.
L'espectacle està aseegurat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada