dijous, 23 d’octubre del 2014

Romerito i els debuts al Bernabeu

Romerito, Cesc, Alexis, Alex Song i Luís Suarez. Aquest cinc titular en el món del bàsquet, és un cinquet debutant. En diferents èpoques i diferents moments, aquest pentagrama de catacracs (ja veurem si Suarez ho serà) van debutar, o ho faran, amb el Barça al Santiago Bernabeu. Com en principi ho pot fer Suarez, després que demà divendres se li acabi la sanció per la mossegada a l'italià Chielini al Mundial.
Ara si Suarez ens ha de sortir com els 4 companys d'aquesta casa del terror que van debutar en un Clàssic ja el podem facturar de tornada a Liverpool o a Transilvania al costat de Dràcula.
El cas de Romerito és simplement genial. Paradigmàtic que aquesta casa blaugrana és de bojos. Julio César Romero, Romerito, va ser fitxat per Johan Cruyff en una de les seves Cruyffades més monumentals que hom recorda. Com si fos una espècie de Txigrinsky versió Profeta, Johan es va enamorar d'un paraguaià, que venia amb l'etiqueta de màxim golejador de la seva selecció al Mundial de Mèxic del 1986. Ho deuria fer molt bé. Tant que Romerito va debutar en un Madrid-Barça al març de 1989. La seva actuació no va passar de discreta, comptant que va ser el millor en el 0-0 en què va acabar el partit. Romerito va anar perdent minuts i només va jugar set partits més i a estonetes. Romerito va marxar al Puebla mexicà. I res més.
Alexis Sanchez és sudamericà, com Romerito, xilè concretament; prometia molt, com Romerito; debuta amb un Madrid - Barça, com Romerito, a l'anada de la Supercopa espanyola 2011, i marca (no com Romerito); encigala el personal; però es desfà com un terròs de sucre i esdevé un dels paquets més imponents que han vestit la samarreta del Barça. Va ser facturat a l'Arsenal, amb grans suspirs d'alleugement
Cesc, després d'uns estius llargs buscant el retorn del fill pròdig és fitxat el 2011 i debuta a la tornada de la Supercopa espanyola, on va debutar Alexis, aquella on José Mourinho li fot el dit a l'ull al malaurat Tito Vilanova (A.C.S.) Prometia molt però mai va acabar de quallar ni amb Pep Guardiola, ni Tito, ni Tata. Ara, al Chelsea, entrenat per Mou, macabres casualitats, sembla recuperar el futbol que va meravellar a l'Arsenal.
Alex Song, va debutar en un Madrid - Barça i... ja no se'n va parlar més. Sabem que era jugador del Barça i que de tant en tant jugava. Però que era més comú que passés per Oficines del club a cobrar la nòmina. Per si us interessa està cedit al West Ham.
Espero que Suàrez debuti al Bernabeu amb el Madrid i tingui el futur de grans com Steve Archibald o Ramon Maria Calderé, que també van debutar davant el Madrid, i no completi el cinquet macabre del Bernabeu

PostChampions. El Madrid va guanyar al Liverpool i l'Atlètic va vèncer al Malmo suec en jornada Champions

PostData: Per si em demaneu la meva opinió de tots els merder judicial que es va muntar ahir a Can Barça amb les imputacions de nuñez, i les demandes retirades varies i tot Déu empastifat, us remeto al davantal d'ahir de Jordi Basté a els 8 del matí a El Món a Rac1. No afegiré res més. Només que és excels https://uwhisp.com/w/z6u

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada