dimecres, 8 d’octubre del 2014

El Santo s'ha emprenyat

Carta oberta a Iker Casillas

Incendiari porter

Ahir a la nit, en una entrevista a Iñaki Gabilondo al Canal + vas comprar una barra de pa, la vas trencar i la vas repartir a Barcelona, perquè els culers hi suquessim pa.
Et vas quedar a gust realment. I el millor és que crec que tens tota la raó. Sense mostrar gestos d'acrítud però llençant bilis amb bala has denunciat la situació que vius al R. Madrid.
Vas dir que no et vas sentir recolzat per Florentino Pérez, aïllat, en moments difícils. Saps qui ets i l'status dins el madridisme, i que et mereixes un respecte que crec que ara no tens
Que no t'agrada que et diguin talp i que t'acusin de filtrar informacions a la premsa pel simple fet de sortir amb una periodista. Que si molestes, o sents que emprenyes fotràs el camp del Madrid i d'Espanya.
I que la teva relació amb Mourinho, diguem-ho suau podria ser millor. Ho vas deixar en correcte. Res més. No crec que pensis el mateix amb el titella Karanka, el qual vas definir com el Señor Karanka. I crec que aquest Señor no és pas respectuós. I més quan Karanka et va dir que no tenies l'alta competitiva. Allà és on vas començar a tocar fusta de banqueta.
També has dit que la relació amb Puyol o Xavi s'havia enrerit per la rivalitat Barça-Madrid i que es van dir de tot, retreient-se coses
En fí, que has estat sincer. I Iñaki Gabilonso s'apunta un tanto que li durarà tota l'aturada de seleccions. I al Bernabeu hi ha un incendi que afecta a tot arreu. El Santo s'ha emprenyat, i no hi ha pilota que ho arregli, en menys de 15 dies. I jo pensant que aquestes coses només passaven a Can Barça, on la dimissió de Toni Freixa de secretari de la Junta blaugrana per discrepàncies amb el President Bartomeu, és un foc d'encenalls compàrat amb l'incendi que has fotut.
Ara prefereixo mil cops un Casillas com el d'ahir que un hipòcrita que calla per beneficiar al qui li fo la traveta.
Ets el millor porter del món i tens dret, com a sant i senya del madridisme de parlar així. Perquè a més, crec que tens raó.

Firmat:

Un panarra que li agrada sucar a la salsa

PostData 1: Javier Tebas, president de la LFP va dir ahir en una conferència organitzada per La Vanguardia va dir que la Lliga està en perill per la pirateria audiovisual i els piratejos dels decodificadors del senyal dels operadors que ofereixen la Lliga (Mediapro o el Canal +). També va dir que en una Catalunya independent, Barça i Espanyol no tindrien cabuda a la Lliga espanyola

PostData 2: El Barça de bàsquet va guanyar als Lions de Huangzhou en el primer partit de la gira asiàtica de l'Eurolliga. Dissabte segon partit a Taiwan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada