dimarts, 21 d’octubre del 2014

Clàssic AC

L'anaconda del Madrid - Barça de dissabte té un bon aperitiu perquè s'entretingui una estoneta durant les hores que resten pel Clàssic.
Aquesta nit a les 20:45 al Camp Nou, tenim Clàssic AC (Abans de Clàssic) Un Barça-Ajax, no té la categoria de Clàssic perquè hagin protagonitzat grans partits entre ells. De fet aquest d'avui, a les 20:45 des de les 19:00 a Rac1, serà el tercer que enfrontaran catalans i holandesos, després del de l'any passat. Si un Barça - Ajax es un Clàssic és perquè ambdós per separat són Clàssics del futbol europeu- Llegendes que han fet gran la Champions. Els dos guanyadors de 4 Copes d'Europa, entre ells hi ha hagut un túnel, una connexió, gairebé mítstica on grans noms del futbol han vestit la samarreta dels dos equips. Des de Rinus Mitchells a la banqueta, a Cruyff a la gespa i a la banqueta, Kluivert, els De Boer... o Luís Suarez.
Luís Suarez afrontarà des de la graderia l'últim partit vestit de carrer. El darrer partit previ a que s'aixequi la sanció per la queixalada a Chielini al Mundial. Per ell també serà especial.
El Barça arriba a la tercera jornada de Champions com a líder de Lliga, després de derrotar a l'Eibar a la Lliga. Pel què fa a l'Ajax, entrenat per Frank De Boer arriba després d'empatar a 1 amb el Twente a la Eredivisie
Els culers es volen treure la mala llet i el regust amarg de l'eliminatòria passada, on l'Ajax li va treure les vergonyes a un equip de Tata Martino que fins aleshores guanyava però no convencia. A partir d'aquell moment ja ni guanyava. No va ser només un avís.
Les coses han canviat a Can Barça i el Barça de Luís Enrique ha de guanyar per nassos per rescabalar-se de la castanya a París després de la derrota a la segona jornada amb el PSG. Ja no és només guanyar. És no complicar-se la vida a la Champions i encara el Clàssic de dissabte amb optimisme creixent. Un "Ja som aquí. Tots més el Suarez. Bernabeu tremola"
Aquesta nit, val més que tothom es concentri amb l'Ajax, inclòs anaconda i deixem el Clàssic de banda unes hores. perquè de Clàssics ni haurà molts, però de Champions 2014-2015 només una. I no s'hi val a badar.
Avui, Clàssic abans de Clàssic. Clàssic AC. Barça - Ajax

PostData 1: S'executa la sentència dels avals contra la Junta Laporta arran de la querella presentada pel soci Vicenç Pla. Laporta i els seus hauran de pagar 23 M € en la campanya 2002-2003, després de les eleccions del 23 de juny de 2003. La campanya es va acabar el 30 de juny. Amb 7 dies del mandat de Laporta. Per set dies, la junta Laporta haura d'avalar tota la temporada.

PostData 2: Ahir es va confirmar que el 28 de desembre es jugarà a San Mamés un Euskadi - Catalunya, el dia que el Còrdova s'ha carregat el tècnic de l'ascens, el català Albert "Chapi" Ferrer i el Llevant s'ha ventilat el tècnic basc José Luís Mendilibar. Ambdós són els primers entrenadors de Primera

PostData 3: Ha mort d'un problema cardíac José Luís Abós entrenador del CAI Saragossa de bàsquet. Amb ell el conjunt aragonès va arribar l'any passat al Play Off ACB i a Europa. DEP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada