dimarts, 7 d’octubre del 2014

Debat a pals

En un club normal, no es discutiria que un porter que va superar el rècord d'imbatibilitat, jugués tots els partits, i no generaria debat.
Però ja sabeu que res al Barça és normal. Fa gràcia que entre un Claudio Bravo, que en tots els partits de Lliga que ha jugat no ha encaixat cap gol, amb rècord d'imbatibilitat del club a l'inici de la Lliga, superanta Peio artola (7 jornades, 670 minuts), i un Marc-André Ter Stegen, que en dos partits de Champions ha encaixat tres gols, es discuteixi a cada partit qui es posa als pals. Un debat que es magnífica quan, com ara, hi ha aturada de seleccions. 15 dies de debat.
I encara queda Masip que estic convençut que jugarà la Copa. Tres porters per tres competicions. No m'agrada gens. La competència ferotge que reclama Luís Enrique no serveix a la porteria on el porter és la primera línia de defensa i on la confiança amb ell és bàsica.
El debat és, per mi, tangencial als gols rebuts per un o altre.
I em direu que Carlo Ancelotti va fer el mateix que ara fa Luis Enrique i va guanyar la Champions. Sí però 1. Invents amb gasosa a mi no gràcies. 2. L'experiència de Casillas i Diego López en la Lliga l'any passat més, és superior a la de Ter Stegen.
Per mi ha de jugar qui està millor. I ara és Bravo. I si vols el segon porter per l'emprenyadora Copa del Rei. Estil Pinto. I mai mai mai s'ha de tenir un tercer porter amb fitxa del primer equip. Aquest tercer porter (Masip) hauria de ser del filial que per alguna cosa es té i curtir-se amb minuts que ara no té per tenir fitxa amb l'A
En fi, un esplèndid debat futbolístic sota pals. Jo em quedo amb Bravo. Per cert, qui es recorda ara de Víctor Valdés?

PostData: Àlex Molina, l'aficionat de la Penya que va ser detingut, diumenge a Saragosssa, enmig del partit CAI - Joventut, va serposat ahir en llibertat, i ja és a casa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada