dijous, 16 d’octubre del 2014

El Clan dels Samurais

Els Màrquez estan de moda. Els dos tronen amb soroll de búgies i cadenats. Són de Cervera. I ja no són el germà de... Són Marc i Àlex Màrquez.
Un, el gran ja és campió del món. Al Japó, a ritme de samurais va posar el prefix -bi al terme "campió." Falten 4 curses i ja és campió del món. És cert que a les darreres curses, potser els nervis, la sort o que alguna cosa ja no era el mateix que al principi, l'insultant domini de Marc es tornava terrenal. Ell seguia senta mbiciós però la moto no acompanyava. Al Japó, la setmana passada, va voler atacar fins a assegurar el Campionat. Tenia l'enemic al davant, i li fa un avançament a Valentino Rossi, real i generacional. "Ha arribat la meva època. Gràcies per tot" li va dir. I sent segon, ja no va perseguir al guanyador Jorge Lorenzo. No li calia. Era bicampió i havia demostrat de nou que ara la llei és Màrquez.
I a pas de formiga, un altre Màrquez s'ha fet gran. De sensació a realitat. Després d'un inici on l'australià Jack Miller semblava que havia de guanyar de carrer, el Mundial de MotoGP la victòria del petit dels Màrquez guanya a Catalunya i canvia les tornes. Miller té problemes. Ja no insulta i la dictadura s'acaba. El Clan dels Samurais Marquez s'imposa també a la cilindrada petita. Victòria al Japó i amb 25 punts de marge sobre Miller, té un match ball a Phillip Island, a Austràlia, aquest diumenge a la nit, per donar un altre Trofeu al Clan dels Samurais. I no el dóna el gran, però si el petit. La combinació, la carambola per sortir d'Austràlia sent campió del món és complicada però possible. Sigui com sigui, tot pinta que Marque&Màrquez associats sucaran un doble títol.
I per si no nhi havia prou, a Moto2, Tito rabat va camí del seu primer títol mundial. I en comú amb els Màrquez, trobem el Circuït de motocròs de Rufea, al Segrià on els tres s'entrenen. D'aquí que la connexió Clan dels Samurais + Tit Rabat es dgui el Team Rufea.
Les motos parlen català. A ritme de Samurais o de Teams Rufeas. Màrquez el gran, ja campió. Màrquez, el petit quasi segur i Tito Rabat, tres del mateix.
Per gentilesa del Clan dels samurais estem molts a punt de degustar unes patates per dir que aquest any no tornariem a tenir un triplet català al Mundial de Motos. Nyam-nyam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada