dilluns, 20 d’octubre del 2014

Compromissaris d'Austràlia

Intens cap de setmana on es va haver de matinar el diumenge i dinar molt d'hora el dissabte per seguir-ho tot. Un supercap de setmana d'Assemblea de Compromissaris del Barça, futbol, bàsquet, i motos a Austràlia entre altres.
Dissabte abans del Barça-Eibar es va celebrar al Palau de Congressos de Catalunya l'Assemblea de compromissaris del Barcelona, sense cap punt destacat ja que el tema pelut del contracte amb Qatar es tractarà l'any que ve que és quan s'acaba el contracte de patrocini, tot i que al tprn de preguntes, evidentment, el soci li va preguntar al President Bartomeu. Un Bartomeu que va dir que es presentaria als pròxims comissis electorals.
A la gespa, un cop acabada l'Assemblea, el Barça-Eibar era el partit previ al Clàssic de dissabte que ve al Santiago Bernabeu. Els blaugranes catalans van guanyar als blaugranes bascos per 3-0. L'Eibar va vendre cara la seva pell i no va ser fins a la segona part que Messi amb una genialitat va assistir a Xavi per obrir la llauna. Més tard Neymar i Messi, aque està a un gol d'igular el rècord de Zarra (en dur 250 per 251 de Zarra)
Abans, el divendres, el cap de setmana va començar amb el sorteig de tot el quadre de la Copa del Rei. Osca-Barça, Alabès-Espanyol, Sabadell-Sevilla, Cornellà-Madrid i Hospi-Atlètic de Madrid, són els emparellaments dels catalans als 16ens de final que es jugaran el 3 i el 17 de desembre (29 d'octubre el Cornellà-Madrid per la disputa dels blancs del Mundial de Clubs al desembre).
Tornant al cap de setmana de Lliga, que tornava el cap de setmana, l'Espanyol va perdre al camp de l'Atlètic i el Madrid va guanyar al Llevant 0-5 amb la ressaca encara del documental "El Madrid Real, la llegenda negra de la glòria blanca" emès dijous al Sense Ficció de TV3 sobre la relació del madridisme amb el franquisme, i que ha disparat el nivell de bilis de la caverna amb conats i amenaces de denúncies a l'autor Carles Torras i a TV3 per emetre-ho. Un documental excel·lent per cert.
A segona divisió, el derbi català Sabadell-Girona acabà amb triomf gironí que segueix líder de la Lliga, el Barça B va guanyar a l'Alcorcón al Mini i el Llagostera va caure clarament amb el Mallorca a Palamós
En bàsquet, el cap de setmana del Barça començava divendres amb el debut en victòria ajustada i patida de l'Eurolliga al Palau amb el Bayern de Munich i acabava diumenge derrotant al Gran Canària en Lliga a casa. la Penya va perdre la imbatibilitat fins al moment en perdre al Palacio de Deportes de la Comunidad, el camp del Madrid, per només dos punts, fent un partit catedralici. El Manresa va perdre a Màlaga i l'Andorra suma la primera victòria a costa d'un Baskonia a hores molt baixes.
Quarta jornada de la Champions d'handbol i primer empat del Barça a casa del Kolding danès, i primera a les competicions europees d'hoquei patins amb la participació del Barça, el Vic i el Vendrell a la Lliga europea i del Reus, el Noia, l'Igualada i el Calafell a la Copa de la CERS, la UEFA de l'hoquei. I també en hoquei, dissabte a Vilafranca es va reeditar el Catalunya - Anglaterra, la final del Mundial B de Macau el 2004 amb tots els protagonistes on per uns dies la Catalana va competir oficialment en un torneig internacional. Un homenatge a aquell històric equip que va fer història
I si la setmana passada vam matinar per veure com al Japó Marc Marquez guanyava el Mundial de Motos, aquest vam matinar per veure com un altre català, Tito Rabat, intentava guanyar el Mundial de Moto2 a Philip Island, a Austràlia. Com a mínim havia de guanyar i que el seu màxim rival, el finlandès Mika Kallio fos quart. Kallio va ser quart, però Rabat no va guanya. Va ser tercer darrere de Maverick Viñales. A Moto3, Àlex Marquez el germà del Marc acaricia el títol en quedar segon darrere de l'amfitrió Jack Miller i per davant d'Àlex Rins. De fet, entre els 6 primers classificats els va separar només 2 dècimes. Un final ajustadíssim i de Photo Phinish. A MotoGP amb tot el peix venut amb el bicampionat del Tro va guanyar Valentino Rossi. El Dottore es va beneficiar de les múltiples caigudes dels seus rivals per guanyar. Van caure tots els pilots catalans. Per exemple, Marc Màrquez va caure quan anava líder. La freda temperatura dels pnemàtics per culpa del fred meteorològic va provocar aquestes caigudes. Un any més les gomes van protagonitzar la polèmica en el GP
Matinada de diumenge i compromissaris a Can Barça en un nou gran cap de setmana pels amants de l'esport

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada