divendres, 24 d’octubre del 2014

El Clàssic de Suarez

Carta oberta a Luís Suarez

Admirat davanter

S'ha acabat. Ets lliure. S'ha acabat la teva condemna, que en principi havia de ser d'arrest domiciliari, que va esdevenir finalment en llibertat condicional. Han estat tres mesos, durs per a tu i per a la culerada, que com si fos la nit de Reis esperava amb delit obrir el regal i jugar amb tu.
És exagerat ho sé, però els partits que vas jugar amb Indonesia o Oman, amb la selecció uruguaiana, vas fer trempar molt el personal. Les espectatives amb tu estan molt altes. I demà serà el dia. Si ho vol Luís Enrique clar. No serà un dia qualsevol. Demà es juga el Clàssic dels Clàssics, el Madrid - Barça.
Si noi, tes raó. Quin dia per debutar. Doncs si. És el que hi ha. i ets el gran protagonista. I tot el que facis serà magnificat. Si triomfes seràs l'hòstia amb patinet. A la primera cagada ja estaràs repudiat de per vida. El culé no perdona, i menys amb el Madrid.
No busquis 100 dies de glòria. No existeix aquest concepte al Camp Nou i menys amb l'etern rival. Demà, Luís tens el primer examen. Ets Bóta d'Or. Se't reclaman gols. N'has de clavar. El profe és exigent i t'ha fotut un examen cabró per arrencar: el R. Madrid. No està malament. Per als amants dels dònuts. Ara si el superes seràs coronat amb llorer i li tallaran el cap a l'estatua de Gamper per posar el teu. Si falles, el que tallaran serà el teu cap.
Ei, però tranquil. No et vull posar pressió. Però és el que hi ha. La llibertat té aquest preu i demà a partir de les 18:00, des de les 16:00 a Rac1, al Bernabeu començaràs a ser jutjat pel soci. Serà dolorós o serà plaent. Tot depèn de tu.
En tot cas noi, i t'ho dic sincerament, molta, moltíssima sort. La necessitaràs.

Firmat

Un que ja esmola les dents, esperant-te

PostData: El Barça de bàsquet amb baixes com la paternitat de Maciej Lampe va guanyar a la pista de l'Emporio Jeans Milà a la segona jornada de la fase de grups de l'Eurolliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada