dijous, 9 d’octubre del 2014

Canvi de motor

Tot desitjant el millor, per a Jules Bianchi, si es pot desitjar el millor a un home que està lluitant per la seva vida i que si ho fa mai més serà el mateix, deixeu-me parlar de l'altre tema, que va passar, evidentment en segon pla de l'actualitat d'aquest esport, el passat cap de setmana.
La F1 està agitada. Imitant el Phanfone, el tifó que va arrassar i va fer tràgic el GP del Japó, Fernando Alonso va bufar i bufar i Ferrari va ensorrar. Alonso els hi va fer pam i pipa als del cabalio rampante i els hi va dir que busquessin un altre ruc per carregar amb aquesta tartana. Alonso està fart, de no guanyar, de rebre crítiques, de tenir un cotxe més pròxim als dels autos de xoc, que un de normal, de relleus i canvis absurds que no serveixen de res, i de ser l'ase dels cops. Prou ha fet Fernando Alonso de conduïr aquesta carraca i de poder.lo pujar al podi en alguna ocasió. Espectacular. és com si un cargol guanyés a un lleopard. Insòlit però si.
Doncs Alonso s'ha cansat de les llums de Neó de MAranello, i de demanar una instància per treure un cafè de la màquina del cafè. Massa burocràcia. Massa gent i pocs resultats. I massa mediàtic. Alonso vol guanyar alguna cosa i ha decidit fotre el camp en algun lloc més discret i tranquil, si a la F1 hi ha discreció i tranquilitat, que no. A TV3 va declarar que la decisió de marxar la tenia presa de fa dos mesos. Fa pinta que Alonso agafarà el volant de Mclaren, on ja hi va ser el 2007, el de Mercedes o es prendrà un any sabàtic.
I un altre que canviarà de motor, serà Sebastian Vettel. El 4 vegades campió alemany, que no ho serà aquest 2014, per culpa de Mercedes, marxarà de Red Bull, al acabr la temporada. Considera que la seva etapa s'ha acabat. Està molt agraït als seus mentors, com Helmut Markp, erò que necessita altres reptes. El rumor, existent de fa temps, que podria anar a Ferrari pren força, mentre que a Red Bull, la nova sensació daniel ricciardo agafarà el rol de primer pilot i líder.
Canvis de motor a la F1, enmig de turbulències, provocades per l'emprenyada del tifó asturià, que ha dit prou. La temporada de F1 s'escalfa de valent a la recta final, amb un Hamilton i un Rosberg a mata degolla, per veure quin Mercedes es corona campió del món, un Alonso, que ha fet creu i ratlla a Ferrari, i un Vettel que canvia d'aires.
Aturada a boxes. canvi de motors i camí d'Abu Dhabi, per decidir el campió del món. De moment, aquesta setmana, correm a Rússia, a Sochi, on a l'hivern s'esquiava als JJOO. Un altre canvi.

PostData 1: El Barça femení va guanyar a l'Slavia de Praga a l'anada dels 16ens de final de la Champions

PostData 2: El Palau Blaugrana acollirà a mitjans de novembre una de les fases de grups de la ronda de quarts de final de la Copa d'Europa de futbol sala: l'anomenada Ronda Elite

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada