dimecres, 15 d’octubre del 2014

I si li preguntem a Messi?

Li han de fer un homenatge al Bernabeu quan superi el rècord. No s'ha de fer res al Bernabeu. S'ha d'esperar al Camp Nou per homenatjar-lo. I si fos Cristiano, que estigués a punt de superar el rècord al Camp Nou?
Ara tothom es veu en potestat de discutir i debatre en quin lloc Messi superarà el rècord de gols a la Lliga que va fer Telmo Zarra (en va fer 251 en 277 partits). Ara Leo en porta 249 en 284 partits.
Ja que no li podem preguntar al propi Zarra quan li agradaria que Messi el superés, ah no sé, que trobem algun expert en espiritisme i ouijes, rotllo Rossita de Tarot Rossita; i ja que sabem l'opinió de la seva filla que diu que li agradaria que Messi superés el rècord del pare, perquè no li preguntem al propi afectat, a Messi, si li agradaria batre el rècord de Zarra, i a on? Si al Camp Nou, dissabte, amb l'Eibar o al Bernabeu, la setmana que ve.
Esclar. Messi dirà que és igual, que ell juga a futbol i que no l'importa. Dirà el de sempre, si és que diu alguna cosa. Ara com que volem el titular, l'inventem, el rebusquem i en parlem als diaris i a les tertúlies del cafè. I esclar desitgem, com si fs el més grand els orgasmes qe el Bernabeu es converteixi en una pista NBA, i es pari el partit per homenatjar Leo quan faci el gol. No estaria malament. Seria estrany però vaja.
Sigui com sigui, tot val per vendre diaria. Fins i tot debats absurds amb reminiscències a Mag Fèlix o al Misteris del D'arbó. Li toca a Messi resoldre l'enigma. I tranquils. Serà aviat. Segur

PostData: Victòria dle Barça al derbi amb el Manresa, en el partit que faltava de la jornada 2 de l'ACB, que no es va jugar el capd e setmana pel compromís dels blaugranes a Xina, amb la gira asiàtica de l'Eurolliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada