dilluns, 27 d’octubre del 2014

Mossegada de Clàssic

El Madrid - Barça va ser el gran protagonista de la jornada de cap de setmana final d'octubre. El recital blanc sobre un Barça inoperant ensombra el correcte debut de Luís Suàrez en un matx que va acabar 3-1 i que no va acabar pitjor per gràcia divina. Bravo deixa el rècord d'imbatibilitat en 754 minuts.
Clàssic a banda, la jornada ens deixa l'empat a 0 de l'Espanyol amb el Deportivo. A Segona, el Barça B va perdre a Tenerife, el Girona va guanyar a casa del Mirandès el Sabadell va perdre a Mallorca, i el Llagostera empatà a Lugo. 
En jornada ACB, victòries del Barça a Guipúscoa i derrota de la Penya a casa amb l'Obradoiro. El Manresa va guanyar el seu primer partit en derrotar l'Andorra al derbi català al Nou Congost de la capital bagenca. 
Intens cap de setmana de motor amb el GP de Malàisia de motos i els dos campionats que restaven que ja són en mans de dos catalans. A Moto3 , triomf del basc Efren Vàzquez amb Jack Miller segon i Àlex Marquez cinquè. Això vol dir que el català haurà d'esperar al 9N a València per guanyar el títol mundial. Miller va fer de tot perquè Màrquez no guanyés el títol a Sepang. Fins i tot fregant la ilegalitat, provocant molts tocs i fent que el cerverí allargués traçades. Àlex Màrquez afrontarà l'últim GP de la temporada a Xest, a València, amb 11 punts respecte l'australià. A Moto 2 Tito Rabat va guanyar el seu primer títol Mundial després d'acabar tercer darrere de Maverick Viñales i Mika Kallio. A Moto GP, victòria de Marc Màrquez, la 12 de 17 (iguala rècord Doohan) i 13ena Pole Position (rècord absolut)
I a les carreteres tarragonines s'ha disputat el Rally Catalunya - Costa Daurada, la 50ena edició, penúltima prova puntuable pel Mundial, que va començar, dijous,  amb un tram d'asfalt per la part baixa de Montjuïc, a Barcelona i que va acabar ahir. Victòria pel francès Sebastian Ogier que a més amb la victòria va obtenir el Campionat Mundial, el segon consecutiu. Va ser un èxit d'organització.
Mossegada de Clàssic i altres actes esportius en l'últim cap de setmana d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada