divendres, 3 d’octubre del 2014

Dos anys després

Maig de 2012. Pep Guardiola apurava els últims dies com a tècnic del millor Barça de la història, guanyant la Copa del Rei a la final de Mestalla amb l'Athlètic de Bilbao, el 14è títol dels 19; el Barça de bàsquet guanyava la Lliga ACB; Sebastian Vettel arrassava al Mundial de F1; i Marc Marquez ja feia estralls al Mundial de Motos. Fa 2 anys, el Sènior A masculí del Círcol baixava a Segona Catalana. I les noies del Sènior acabaven la temporada més convulsa i trista de la seva història. Un any complicat amb lesions, adeus a les banquetes i a la pista i que acaben amb el suport de 5 juniors, acaben la Lliga amb el descens a Segona Catalana, després d'haver pujat l'any passat a Primera. L'últim partit a La Plana va ser trist. Poca gent sabia que aquell seria l'últim partit del primer equip femení del Círcol de la història.
Octubre de 2014. El Barça ha canviat molt. Pep Guardiola ja no mana. Ho fa Luís Erique després de l'era Tito i Tata. El joc és esplèndid i tot pinta que viurem un altre gran època. El Barça està a punt d'iniciar la defensa de la Lliga ACB, guanyada amb el triple del defenestrat, fins al moment Maciej Lampe al Madrid; a la F1, Vettel ja no mana amb mà de ferro, ho fan els Mercedes; i en motos Marc Màrquez acolloneix i molt i té a punt de solfa el segon Mundial. El Sènior A masculí del Círcol juga a Copa Catalunya i després de dues jornades és un dels líders. I... tornen les noies Sènior.
Dos anys després del fatídic maig de 2012, on vam posar creu i ratlla al primer equip femení del Círcol, el tornem a retrobar amb una renaixença amb força. La història, ens torna a citar per un altre petó històric com el de la setmana passada. No serà a primera Catalana, serà a Tercera: des de baix, per anar creixent de mica en mica. Perquè són bones i creixeran
Aquest diumenge a les 12:30, les Sènior juguen a casa, a La Plana, al Santuari, a casa de la Parròquia, infalible i infallable. El rival en aquest retorn a casa, en la segona jornada de Lliga és el Tona. Les noies Círcol venen de vèncer en el debut a Sant Feliu de Codines.
Les noies, dirigides pels ambiciosos germans Garcia, el Sergi i el Xavi, tenen molta gana i ambició. Ho volen fer bé. Són un equip nou, molt jove, però amb la base del planter del Círcol que també és gran en fèmines. Del "Perquè no...?" al "Som-hi". El Sènior femení és el somni d'una nit d'estiu d'un club que volia tornar a tenir un equip femení Sènior per tal que el planter tingués un mirall on reflectir-se.
Creieu-me. Són bones. I tal com amb els nois vau omplir La Plana, tot i la pluja, amb l'Horta, la setmana passada, aquesta ho heu de tornar a fer. Ompliu La Plana, perquè el moment serà de nou històric. les noies tornen a casa. I ja no en volen marxar.
Feu-ho per elles. Per les Carla, la Roser, la Sara, la Clara, la Nia, la Clàudia, la Judit, la Núria, la Laia, l'Elena, per les de baix que empenten amb força... I pel Xavi i el Sergi. pel somni d'una nit d'estiu. Pel somni de bomber. Perquè mai més tinguem que dir que han passat dos anys per veure de nou en acció un equip femení del Círcol. Elles també són història

PostData: Efectivament. No hi va haver sorpresa. Barça 103 - Andorra 94 en una gran final de la Lliga Catalana masculina ACB. En la femenina, triomf del Spar Citylift Girona davant el Cadi La Seu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada