dijous, 30 d’octubre del 2014

A+B = Penals X Barça

És la fórmula guanyadora de la primera Supercopa de Catalunya en joc ja que hauria de ser la segona ja que la primera no es va jugar perquè l'Espanyol es va negar a disputar-la amb el Barça B.
Ahir a Girona, el Barça més A que B va guanyar a un Espanyol més B que A. La fórmula ens dóna un Suarez que segueix rodant-se i justificant el seu fitxatge. Primer amb l'assistència a Piqué al primer gol, al quart d'hora. I després amb una gran actuació com la del dia del Madrid.
Després del gol de Piqué, l'Espanyol va espavilar i a inicis del segon temps Arbilla va picar una falta meravellosa que va superar al debutant Jordi Masip per posar l'empat a 1. Un Masip que amb una aturada magnífica va evitar el 2-1.
Final amb empat a 1 i als penals per un global de 2-4 triomf blaugrana.
Ahir a Girona doncs, Barça supercampió català en una fórmula mixta d'A i B que esperem que en el futur ens ho creguem millor. El país s'ho mereix.

PostData: El Madrid va guanyar al Cornellà, a Cornellà-El Prat, l'estadi de l'Espanyol i el Sevilla va vèncer al Sabadell en l'avançat de l'anada dels 16ens de final de la Copa del Rei jugat ahir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada