dilluns, 6 d’octubre del 2014

Phanfone

És un dels protagonistes de l'actualitat esportiva del cap de setmana. I ni xuta ni encistella. Però arrassa. Aquest tifó va posar en alerta el circ de la F1, que va aterrar al circuit de Suzuka al Japó i que mai s'hauria d'haver disputat. Condicions pèssimes de pluja i visibilitat i el pitjor dels pitjors: el greu accident del Marussia del francès Jules Bianchi que va perdre el control del cotxe per l'acuaplàning i es va encastar amb la grua del GP que retirava el cotxe de l'accidentat Adrian Sutil. Bianchi està molt greu en un hospital lluitant per la seva vida. Riscos innecessaris de la F1. Bianchi no està a l'hospital pel tifó sinó pels interessos econòmics de la FIA que va pensar més en la butxaca que en els interessos i la vida del protagonista: el pilot. Amb Bianchi inconscient la cursa es va suspendre i el triomf de Hamilton queda en la macabre anècdota d'un dia que mai hauria d'haver succeït.
Phanfone i Fernando Alonso, l'altre tifó, intrascendent vist tot, que li ha dit a Ferrari que l'any que ve es busqui un altre que vulgui conduir el trasto, que ell marxa a Mercedes, McLaren o prendre's un any sabàtic. Qui el podria substituïr podria ser Sebastian Vettel que ha anunciat que deixa Red Bull.
El Phanfone va arrassar el Japó i el futbol de Primera Divisió que farà un descans de dos setmanes després de la jornada pretèrita. Una jornada que ens deixa la victòria del Barça a Vallecas, el camp del Rayo Vallecano, amb dues dianes en un minut de Messi (que està a dos gols d'igualar a Telmo Zarra com a màxim golejador de la Lliga) i Neymar, amb el rècord d'imbatibilitat del club en inici de Lliga de Bravo que ha superat a Peio Artola, porter dels 70. La nova marca està xifrada en 630 minuts; del Madrid a Bilbao i la derrota de l'Atlètic a camp del València. L'Espanyol va guanyar a la R. Societat.
Per cert, en un apunt judicial, Messi haurà d'anar a judici per frau fiscal a Hisenda, tot i haver pagat 53 M € per regularitzar la situació
A Segona A, el Barça B va perdre a casa amb el Lugo, el Girona va golejar a domicili el Ponferradina, el Sabadell va golejar l'Albacete i el Llagostera va empatar al camp de l'Alabès.
El Phanfone es va endú el futbol però va deixar un nou nat: el bàsquet ACB, que va iniciar la Lliga amb 3 representants catalans + Andorra i amb victòria del Barça davant del Baskonia, de la Penya a Saragossa, on es va detenir un aficionat, l'Àlex Molina, per dur una estelada, derrota del Manresa al camp d'Obradoiro i de l'Andorra al camp de l'Unicaja. En el Mundial femení de Turquia, or per a EUA i plata per Espanya, del seleccionador català Lucas Mondelo i cracs com Laia Palau o Sílvia Domínguez.
En handbol, el Barça va derrotar, a casa al Palau, al Wisla Plock polonès, entrenat per l'extècnic blaugrana Manolo Cadenas i amb els exjugadors barcelonistes Ángel Montoro i Rodrigo Corrales en jornada de la Champions.
Phanfone, el tifó de l'esport aquest cap de setmana. Força Jules. #TotssomMolina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada