dilluns, 4 d’agost del 2014

Notícies de Niça

Cap de setmana tranquil, aquest d'inici d'agost a l'espera de l'inici de la lliga i el retorn de les competicions. Tranquils que a partir de la setmana que ve, la cosa s'anima. Ens vam haver de conformar amb amistosos de pretemporada.
El Barça va completar l'stage a les instal·lacions de la selecció anglesa amb un partit a Niça a França on van debutar Rakitic, Mathieu, els internacionals espanyols, entre ells Gerard Piqué, que va ser protagonista de la setmana en dir que ja no es considera el millor central del món. També va debutar Busquets amb el seu nou número, el 5 heretat del mateix Carles Puyol, per exprés desig de l'excapità.
Va ser un test força seriós i on es va veure la diferència de rodatge entre ambdós equips. El Niça iniciarà la temporada la setmana que ve. El Barça d'aquí tres setmanes. I es va notar. L'empat a 1 es deu a dos penals i a aquesta manca de rodatge dels blaugranes. però vam veure signes positius de l'estil Luís Enrique com la pressió i la pujada dels laterals a l'atac. Bona impressió de Mathieu a l'eix de la defensa i de Rakitic. No va debutar el porter Claudio Bravo, que si que ho farà dmecres a Ginebra amb el Nàpols. A la porteria dissabte hi va ser Marc André ter Stegen, que va tenir més feina que en el primer test de pretemporada a Huelva i va fer servir les mans. Va mostrar seguretat. Xavi, va demostrar que encara és vàlid en el Barça i es va posar l'equip a l'esquena. També va ser l'autor del gol blaugrana, com hem dit de penal
Abans l'Espanyol va jugar un amistós a Palamós, la nova llar del Llagostera a Segona, amb l'equip d'Oriol Alsina i entrenat per Santi Castillejos. Victòria per 2-1 en un matx interessant. I el Madrid també va jugar un amistós amb el Manchester United en la seva gira americana i el va perdre. Era l'últim test de la pretemporada abans d'arribar a la Supercopa europea del dia 12 amb el Sevilla a Glasgow. I amb un balanç lamentable. 0 victòries. Això si, havent fitxat ja a la competència d'Iker Casillas: el porter de Costa Rica i del Llevant, Keylor Navas
Els equips ja es posen a punt de cara a la nova temporada. Els d'aquí i els de més enllà. com l'Arsenal i el debut d'Alexis Sanchez en la victòria davant el Benfica.
Per cert ja tenim futbol ofícial. A Pequín, en aquesta moda estranya de jugar Supercopes nacionals a on Jesucrist va perdre el nord i Buda pes, el PSG amb dos golassos d'Zlatan Ibrahimovic es va endu la Supercopa francesa en derrotar al Guingamp 2-0
Notícies al món del bàsquetBones notícies pel Bàsquet Manresa ja que ha fitxat al gran Pedro Martínez a la banqueta. El badaloní torna a la banqueta del Nou Congost després de l'etapa de 1991 a 1994. Al Barça esperna amb candaletes l'arribada de Tibor Pleiss, l'alemany del Caja Laboral.
I en ciclisme, dissabte, Alejandro Valverde va guanyar la Clàssica de Sant Sebastià per davant de l'holandès Bauke Mollema , el Purito Rodríguez i Mikel Nieve. Aquesta mítica prova ciclista, és juntament amb la Volta a Burgos, la prèvia de la Vuelta a Espanya que comença el 26 d'agost. Va passar el mateix dia que es va reobrir, 10 anys després de la seva mort, el judici per conèixer com va morir Marco Pantani. Recordem que el ciclista italià, guanyador de Tour i Giro va morir per sobredosi de cocaïn, que segons el jutge, podria haver estat obligat a prendre's. Per tant parlariem d'un assassinat.
Cap de setmana tranquil, on les notícies van venir de Niça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada