dimarts, 26 d’agost del 2014

El futur és teu... I el del Barça també

Carta oberta a Munir El Hadaddi

Acollonant crac

Ets l'hòstia amb patinet. perdona l'eufòria però el culé ho necessitava. El culé necessitava després d'un any nefast amb Tata Martino, una cosa per aferrar-se de nou a la il·lusió que pot tornar a fer gran a aquest gran equip. No sé si ets conscient de l'actuació descomunal que vas fer diumenge contra l'Elx, en el teu debut en partit oficial amb el primer equip del Barça. Segur que no. Tu només jugues a futbol. I quan jugues meravelles. No ets conscient perquè ho fas amb naturalitat. Com el golàs a la final de la Youth League amb el Benfica amb aquell cacao des del mig del camp que va donar al Championa juvenil al Barça. O quan jugues al Mini.
70 minutets, un golàs i ovacionat per tot un Camp Nou entregadíssim a tu.
L'actuació amb l'Elx teva és descomunal. Igual que la de Leo Messi, que va fer un retorn esplèndid a la Terra després d'un any en blanc. De fet, la teva actuació em recorda a la de Leo Messi l'any 2003, amb el seu debut a casa amb l'Albacete. Va fer dos gols i va obrar-se un futur que ja veus que va ser esplèndid.
No és que et vulgui posar pressió, però si coneixes aquesta casa, saps que això és el pa de cada dia.
Munir, noi, ets la nova perla del Barcelona. El futur és teu i si els tècnics ho volen i et fan confiança, tens tots els números de liderar un nou Barça excels i recollint títols i copes. Només un petit defecte de fàcil correcció: el cabell tipus escombra que llueixes. Horrible.
Munir. Així de clar i directe. El futur és teu. I el del Barça també. Ànims crac

Firmat

Un Munirdista

PostData: El Barça acaba primer a la taula classificatòria de la Lliga 14/15 després de completar-se ahir la primera jornada amb els partits aplaçats per la Supercopa de Madrid i Atlètic. Els blancs van guanyar 2-0 al recent ascendit Còrdova del tècnic català Albert "Chapi" Ferrer. Els colchoneros, actuals campions de Lliga, es van deixar ja els primers dos punts de la temporada en empatar a 0 al camp del Rayo Vallecano. Aquest va ser el primer dels 8 partits de sanció que haurà de complir el tècnic de l'Atlètic Cholo Simeone després de l'expulsió a la Supercopa espanyola tornada per donar un parell de clatellots al quart àrbitre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada