dimecres, 27 d’agost del 2014

L'equació impossible

Els responsables del Premi Nobel de Física tenen un candidat clar a guanyar el pròxim guardó. Serà sens dubte per ac qui resolgui el següent
problema. 
" Un entrenador de futbol li clava un parell de clatellots suaus (una colleja que dirien a les Espanyes) i la Federació el condemna amb 8 partits. Un altre entrenador li va ficar el dit a l'ull d'un altre coŀlega i la Federació el castiga amb 2 partits de sanció. I un jugador atempta reiteradament contra la vida d'altres futbolistes (digueu-li el zapateao a Casquero, la mà de Messi o l'agressió a Cesc) i la Federació el sanciona amb 0 partits. Resoleu l'equació següent i trobeu el denominador comú"

(Simeone + clatellot a quart àrbitre * 8) + (Mourinho + ditada a l'ull a Tito * 2) + (Pepe + assassinats * 0) = RFEF

El denominador comú és clar, la RFEF de futbol, l'òrgan sancionador, amb beneplàcit de la LFP, presidit per octogenaris i tant anacrònics que podrien ser dinosaures de Juràssic Park. Ja han demostrat la seva incompetència amb les sancions i/o calendaris, Múrcia o horaris. No es pot fer pitjor impossible.
L'equació és més difícil de resoldre. Jo m'hi estic d'intentar-ho. Qui els entengui que els compri. L'equació i el denominador comú.

PostData: Per 6 kilos el Barça fitxa al famós i paquet Douglas. Dic paquet perquè ni tan sols al seu país, el Brasil, confien ni tan sols a Primera Divisió. Per a mostra l'entrevista anit al Tu diràs de Rac1 a un periodista de Sao Paulo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada